Vita handskar.

Idag fyller Anton år! GrattisGrattis <3  Han sov här inatt så han fick mysfrukost idag på morgonen(typ tolv) och lite presenter. Var på stan hela dan igår och letade ihjäl mig. Men hittade iaf ett par skitsnygga glas och en bok fullproppad med drinkrecept. Tror att han blev glad.. Borde han blivit!

Och igår på stan så letade jag också efter vita handskar. Inte en enda affär jag var inne i hade några. Var på Myrorna, ICA Maxi, ÖoB, Charlies Häst o Hund, Biltema, varenda klädaffär på A6, Clas Ohlson och de tre second handaffärerna här i Habo. Inte en enda affär hade, eller Charlies hade men det var  sviiindyra (billigaste kostade 399:- ) ridhandskar, så det gick ju inte..

Så imorn ska jag till XLbygg och målaraffärn, har inte dom några så blir jag tokig. Eller Camilla hade ett par så det gör inget om jag inte hittar några, men ändå ^^

Annars peppar jag skitmycket för imorn! Gjorde en halloweenpumpa idag, blev fiin ^^

Aja, höres efter helgen och då blir det massor med bilder från festen!
PÖSS!






Pricken Röd är död.

Aoh, himla skit. Idag skulle jag ju köpa handskar till halloween. Tänkte gå till "På pricken röd" för där har jag sett såna handskar som jag vill ha men butiken har tydligen flyttat till Vrigstad!?! Så inga handskar till Sandra och ingen present till Anton heller, tänkte köpt nåt roligt där som födelsedagspresent.. Så nu vet jag inte var jag ska få tag på vita handskar som är lite sailorish. Buttericks hade men dom var skitfula ._. Bajs.! Men jag hittade ett par som var fina på en secondhandnätbutik, www.mostermarie.se . Skiitfina saker där! Men vet inte hur lång leveranstiden är så det är nog inte värt att beställa.. Så jag gav upp och fastnade på Sivlettos hemsida, shop.sivletto.com, och DÄR kan man kolla huuuur länge som helst! Iaf om man heter Sandra och älskar rockabilly och sånt däringa ^__^


Det här skulle jag vilja haa.. Fast koftan kostar 899:-, jackan 999:- och skjortan typ 1300:-.. Och den rödhåriga tjejen har så gullig frisyr! En sån boll ska jag också ha en vacker dag..



Och när jag flyttat hemifrån så ska det banne mig vara fullt med kitschiga(stavas det så? ._.) och söta små saker!Iaf köket, blev helt såld på den lilla remsan med körsbär som man sätter på hyllor, och korgarna är så sjukt söta med! Ih, vill inreda kök nu x)


Får se hur det går med dom vita handskarna. Inte hela världen om jag inte hittar några men dräkten känns inte fulländad utan handskar! Så om någon har fina tunna damhandskar säg till!

PÖSS!


Tråååk.

Det händer typ iiiingenting och jag har så trååkiiigt. Har försökt att hitta på lite saker idag. Bakat chokladbollar, städat, fixat o lite annat pyssel. Fast allt det tog typ 1,5h.. uuugh, vad tiden går låååångsamt. Tänkte att jag skulle sy in pappas gamla flanellskjortor men så var mormor här och snodde symaskinen ._.

Och jag är sjukt sugen på att åka till ullared, typ denna veckan. Vet inte riktigt vad jag ska köpa där men det finns alltid nåt att köpa ^^ Så om någon känner samma sak så säg till för guds skull! och jag kan tänka mig att åka någon annan vecka också, häh.

Och jag har inte hört något från sign tronic än. Dom skulle ringa tillbaka till mig när dom tänkt lite o så, och dom skulle ringa innan fredag. och nu är det ju för fasiken måndag.. aooh.  Tänk om dom ångrat sig..? När jag var där i tisdags så verkade dom väldigt angelägna om att jag skulle jobba där o så. Men att dom ville ha mig som praktikant nån vecka innan anställning. Men om man ska få praktisera så måste man ha varit inskriven hos arbetsförmedlingen i 3 månader och jag har bara varit inskriven i typ 2,5 månad. Så om jag missar det här jobbet så är det pga den förbannade jävla skitregeln. gah. Så himla korkad regel..

Resten av dagen så ska jag vara social o trevlig, mammas kompis ska komma hit på fika så jag antar att jag också måste fika o se snäll o söt ut.. hm.. Får iaf god kaka ^__^ 

Och i veckan ska jag fixa en del inför Antons födelsedag & Halloweenfesten.. meheh.. Så imorn ska jag köpa det sista till dräkten och present till dumpojken <3 Nån som har några förslag på vad jag kan ge honom? Värdelös på presenter, hah.

OCH igår köttade Rut sönder mitt långfinger med sin monsterklo. Fingret pulserar fortfarande och är ganska svullet. Gör så jäkla ont. Kattfan.

Aja, nu orkar jag inte skriva mer. PÖSS!


Aningen försenade partybilder från Sticky Fingers.

Ja, men nu ska dom upp!



Camilla med snyggskor!




^__^




^__^




Snyggingar liksom!





Bara snygga bilder ^^




Blev liiiite för mycket vin..häh



 
^__^




^___^




^__^




Vi hittade en Tim. Eller han hittade nog oss tror jag..
och mitt hår är helt fuckat ^^




Dansadansa

Galen och sjukt kul kväll, PÖSSSSS!





Halloweenpepp.

Jag är så förbaskat pepp inför halloweenfesten! Ih, vill nu! För nu är jag i princip klar med min outfit, SailorGirl a la 50's. Eller nåt åt det hållet iaf. Har klippt av ett par byxor och sytt dit en rosett på toppen idag, det som fattas är ett par vita handskar sen är det heelt klart! Ska bli sjukt kul, hoppas att alla andra bjudna är lika pepp som jag..hah.. OCH jag har till och med köpt en pumpa idag som jag ska skära ur. Halloween är fint, enda gången på året som man får klä ut sig, om man inte ställer till med någon maskerad men det verkar vara en sällsynt företelse, tyvärr.
Aja, så här kommer jag att se ut iaf..:



Hatten är typ gigantisk men äsch ^^ och rosetten var inte fastsydd när bilden togs..
Toppen är ljusblå med vita prickar och byxorna är som sagt mörkblå.


Och just ja, jag har nog banne mig jobb på g! Yey!

PÖSS!


Mjaoh

Min pojk är världens underbaraste! Vi firar två år idag och vi har haft två underbara mysdagar :* Mat och bio igårkväll och mysdag med små överraskningar idag. Helt otrooligt mysigt och jag saknar dig så sjukt mycket nu..

Aoh, längtar till fredagsmys <3



Liten söt bukett från älskling, rosen är helt underbart fin. Precis som bebi :*

o så fick jag P.S I love you. Sjukt braaa..

Aja, nu ska jag se true blood.. yami ^_^

PÖSSSSSS



Sushi

Nu har jag blivit av med min sushioskuld. Sushi var sådär, det var skoj att göra dom men dom smakade lite hm..mjaa. jag vet inte riktigt faktiskt. Det där sjögräsgrejen förstörde tror jag..hah.. Annars var det hyfsat gott ^^  Men nu mår jag lite illa. Vet inte om det beror på sushin eller för att jag är trött eller om det är något annat som spökar..

Iaf så ska jag på jobbintervju imorgon! Ringde ju upp Sign Tronic innan och dom ville träffa mig, så klockan två imorgon ska jag dit och prata med chefen. Är lite lagom spänd och förväntansfull. Hoh.
Sen ska jag träffa Anton (när han har pluggat färdigt.) och då ska vi antagligen ut och äta o sen se Zombieland på SF. Tror att filmen hette så, det är iaf en komedi med zombies. Ska bli jättemysigt och jag längtar typ ihjäl mig efter pöjkenmin! Och ja, anledningen till detta ståhej med bio o mat är att vi firar två år på onsdag..hih.. <3

Ne, nu ska jag sova. PÖSS!


iiih!

Idag är jag väldigt vuxen, har varit på banken i typ en halvtimme och fixat maaassa grejor. Bla tagit ut min lön från jobbet hos farfar, 6000kr rikare woh! Iofs så gå pengarna oavkortat till mitt körkort. Sen fixade jag nytt bankkort (vuxenkort ^_^), internetbank, telefonbank och hela paketet. Ja, jag är seg och har inte fixat det förrän nu.. jaja. 

När jag kom ut ur banken ser jag att jag har fått sms från min röstbrevlåda, "Ring 036blablaba". Shit, vem är det? Sprang hem och eniroade och det var signtronic!! Efter en liten terapistund (jagärtelefonfobisk) så tog jag mod till mig och ringde. Massor med "tryck 1234" men kom till slut fram men då satt dom i möte så chefen ska ringa upp.. Jisses. Så jag sitter på helspänn och hjärtat slår i typ 200km/h. Konstigt att man kan bli sån av att bara ringa och sen vänta på ett telefonsamtal. Men å andra sidan så är det kanske en chans till jobb! Hoppashoppas!!

Annars så laddar jag för sushikväll, ska bli intressant ^^

Ha de gött så länge, pöss!

Mwip!

Igår fick jag tummen ur och skickade iväg mitt CV till massa olika skyltföretag.. Och jag har redan två svar! Iofs så skrev ena företaget att mitt mail & CV blev vidarebefodrat till chefen och det andra företaget hade lite frågor. Men jag tycker ändå att det är positivt att äntligen få lite respons! Snälla ge mig jobb!!! Nejdå, inte desperat nånstans..

Det var nog det jag ville säga ^^ ihihi.. och nu ska jag pussa på min pojk som somnat!

PÖSS!

Svammel.

Göteborg var sjukt underbart skoj! Shopping hela torsdagen (och jag är fortfarande avis på camillas skor som hon köpte!) och sen på kvällen blev det en galen utekväll på Sticky Fingers. Skitjobbigt missförstånd men det blev en bra kväll iaf. Plus en rejäl bakfylla på fredan, haha.. Bilder kommer nog imorn!

Helgen har jag spenderat hos min pöjk och det har varit jättemysigt och vi har inte gjort speciellt mycket. Underbart att bara kunna vara. Ännu underbarare att vara det med honom <3

Imorn blir det tillbaka till 'verkligheten', fick mer bilder från min moster till hennes hemsida som jag ska ta tag i. Måste verkligen bli klar snart, ikh.. Jag har verkligen ingen ordning på mitt liv. Jag vet knappt vilken dag det är eller om det är helg eller vardag.. Allt är i princip likadant hela tiden. Jag har ingen struktur och inga regler. Jag hittar inte ordet jag söker, hm.. Alltså jag har inget som jag måste göra utan jag bara flyter omkring. Ge mig nåt att göra för sjutton. Eller ge mig pengar så att jag kan börja med körkortet. blä.

Fick förresten ett mail från Idre (sökte säsongsarbete) och deras svar på min ansökan blev såklart nej. Jag hatar detta eviga nej. Iofs så hade jag ångrat mig och ville inte ha jobbet men ändå..   

Sen funderar jag på hur många det egentligen är som läser min blogg. Den är ju inte världsintressant direkt så kan förstå om ingen orkar läsa x) Jag är inte världsintressant rättare sagt, hah!

Natti, pöss!

Beslutsångest.

Jag hatar beslutsångest. Varje gång jag ska välja något så får jag det. Velar så förbannat mycket.. Att välja kläder en vanlig vardag tar typ huuundra år och om jag ska göra nåt speciellt så tar det minst tusen år. Det är så sjukt jobbigt att hela tiden inte veta vad jag vill. Fast jobbigast är nog just nu, för vad sjutton vill jag just nu?
Jag vill jobba, tjäna pengar, flytta hemifrån, köpa en katt och börja mitt liv. Hatar att jag står stilla och inte har en aning om hur jag ska göra..

Förra veckan så bestämde jag mig för att jag ska plugga. Gå ett tekniskt basår och sen söka till landskapsarkitekt. Yey, jag vet vad jag vill! Men då är jag inte färdigutbildad förrän typ år 2650. Inte riktigt men 2016. Fiiiifan. Jag vill ju börja leva nu! Visst jag lever väl om jag pluggar men jag orkar verkligen inte plugga så länge. Kommer ju bli 40 innan jag skaffat barn.. Dessutom så kommer jag inte palla att läsa matte c, fysik a, kemi a & b och biologi a.. Jag är urusel på matte och jag är inte ett dugg intresserad av det andra. Så egentligen, varför vill jag bli landskapsarkitekt? Jag kan ju inte bli det. Hatar att matte alltid är så himla viktigt i alla utbildningar. Kanske inte alla men i dom som jag har kollat på..

Fast när jag var på arbetsförmedlingen idag (dö jävla paddkärring, och skriver jag mer om besöket så kommer inlägget bli ännu rörigare och tråkigare) så tog jag en broschyr från högskolan i jkpg. Läste om  basåret men så hittade jag något annat intressant! Produktutveckling med möbeldesign, verkar kul. Plus att det är nära, kan fortfarande bo hemma osv. Billigt o braaa! Fast sen tänkte jag lite till, jag kan ju inte välja utbildning utifrån hur nära och smidigt det blir. Fast det lät roligt med möbeldesign..

Nyss var jag inne på handelsakademins hemsida och kollade butikskommunikatör. Det är ju det jag vill, egentligen. Och det är det jag är bäst på, egentligen. Men jag är lite trött på sånt där.. Fast samtidigt så saknar jag expo skitmycket. Så jag borde söka dit.. Men ja, jäkla beslutsångest!

och nu måste jag nog sluta skriva, inte en jäkel som orkar läsa så här långa inlägg.. eller?

Aja, imorn blir det Göteborg! Ska bli så sjukt skoj! :D

Ha det bra så länge , PÖSS!


Bajsdag.

Tandläkarn gick bra, förutom att hon nästan drog ut en kindtand. Inte riktigt men det kändes nästan så när hon höll på med den där läskiga kroksaken ._.
Arbetsförmedlingen gick lite sämre. Gick upp vid tio o duschade. Sen gick jag vääldigt motigt iväg, klockan var typ halv tolv. När jag kommer fram är dörren låst. Blir skitförbannad. Dom kan ju inte bara stänga en halvtimme före den utsatta lunchtiden! Så jag går hem igen. Vid ett går jag tillbaka, fortfarande låst. Men va faan.. Sen läser jag lite närmre på skyltarna med öppettider. Häh. "Öppet Mån & Ons 9-16, lunch 12-13." häh. Alltså var det helt stängt idag. Puckomig som inte läste skylten tydligare.. Så imorn ska jag dit.. "igen".. Tråktråk.

Dessutom så börjar jag  bli förkyld, vilket är sämst. Jag hoppas och vill skiitmycket till gbg på torsdag så om sjukan ställer in det blir jag arg.. ._.
Och jag skulle verkligen behöva min pöjk. Men vi träffas inte förrän till helgen. baiis. Ja, jag är smått beroende av att träffa honom varje dag. Så van vid att göra det så när det dröjer mer än en dag blir jag helt galen av saknad.  
Så längtar jättemycket till helgen <3
Och det är nog lika bra att försöka gå o lägga mig, sömn är bra för sjuk liten kropp!
Men först två bilder på tavlorna som jag gjorde igår!





Den till vänster är lite anslagstavla också därav utrymmet i mitten ^^

Pöss!


Villinte.

Borde gå o lägga mig men vill inte. Skittråkig o lite jobbig dag imorn. Ska till arbetsförmedlingen och tandläkaren :( Hatar att gå till arbförmedlingen, hatar kärringen som glor på mig som om jag var ett äckligt kryp. Så kränkande. Hoppas att jag får prata med någon annan nisse.
Och ja, är det nån som gillar att gå till tandläkaren? Tror knappast det.. Bajs.

Bloggen blev iaf fin! Sånt som man gör när man borde sova^^  och kan man ändra på ett smidigare sätt än att använda htmlkoder? Himlans tur att man kan en del sånt..

Mjek.


FiFan

Alltså jag tänkte att jag skulle få gjort massor idag. Alla "hemmafru"grejer har jag gjort, men tänkte att jag skulle göra mer, hemsidan bl.a.. Men utöver handlastädatvättalagamatodiska så har jag typ väntat heeelaa dan. Väntade ju på mamma sist jag skrev, senare så fikade vi hos mormor. Mamma ringde till doktorn åt mormor, så vi fick stanna o vänta i en aaslång telefonkö, väntade i en timme.. Sen erbjöd sig mamma att åka till vårdcentralen och apoteket åt mormor och jag är helt övningskörningskåt så jag körde dit. Fast fick vänta ytterligare en timme innan mamma var klar.. häh..

Iofs så är väntan självförvållad, behövde inte vara med nån gång egentligen. Så jag antar att jag inte är så pepp på att fortsätta med mosters hemsida. Hat. Som sagt så är det skoj att göra hemsidor, men så förbannat jobbigt att göra en åt någon annan. Min moster har precis startat en egen tapetserarverkstad och ville ha en hemsida så hon frågade mig. Hon visste inte riktigt hur hon ville ha det så hon sa att jag fick göra något som jag tyckte var fint och bra. Så jag gjorde det, mailade förstasidan så att hon kunde godkänna det och så att jag kunde jobba vidare. Hon sa okej så jag fortsatte. Efter typ 20 timmars arbete så var jag nästan klar, då kläcker människan ur sig att hon vill ha en annan layout. ahfjshafdus. Så förbannat irriterande så att jag nästan spyyyyr. blöh.

Så jag har börjat om.. Känns inte alls kul att göra om. Iofs så blir det bättre nu men skittråkiiiigt.. Sen har nån journalist som hon känner skrivit ett helt jäkla häfte med text som ska vara med. Helt sjukt. Tre massiva stycken som ska vara på första sidan t.ex. Inte en jävel kommer att orka läsa allt det.. Menmen.
Sen undrar jag om det är för mycket att begära 95spänn i timmen? Blir nog en fin lön isf ^__^

Naeh, nu ska jag fortsätta pyssla lite. Gjort anslags/fototavlor så nu ska jag sätta upp foton. Bild kanske kommer imorn om någon är intresserad av att se ^^

PÖSS!


Handla, städa, tvätta, laga mat & diska.

Gissa vad jag gör just nu?


Om ni gissade på att jag sitter i bilen på en parkering i Mullsjö så gissade ni rätt! Grattis!
Anledningen till detta är att mamma tyckte att jag skulle köra henne till hennes hokuspokusgubbe och jag tog med mig laptopen så att jag har nåt att göra ^___^ och jag gillar verkligen saker som man kan ta med sig överallt. Otroligt praktiskt med mobilt bredband OCH laptop. wii.. Och nu börjar det regna, hoppas att det inte blir allt för kallt att sitta här ._.

Jajja, andra saker som måste göras idag är handla, städa, tvätta, laga mat och diska. Japp, jag är värsta hemmafrun nu. Väldigt fin karriär, skulle kunna tänka mig att fortsätta om det inte var så förbannat tråkigt att städa, tvätta och diska. Eller städa är ju ganska kul om man är på sådant humör vill säga. Jag är nog mer på krypa-udner-täcket-och-titta-på-film-humör idag.. Men dammråttorna börjar bli så stora att jag knappt kan gå i mitt rum utan att bli halvt uppäten, så jag måste nog städa..

Naeh, det var inte så kul att sitta här o glo. Ska nog gå in i tygaffären här bredvid o glo istället ^^

Hörs senare, PÖSS!


Big Bongo 25/9 -09

Sjukt rolig kväll (: Och jag är jättesugen på att gå ut igen, bara så att ni vet!


Kvällen började mindre bra, Frida glömde sin sprit på bussen x)
Vi väntade på att bussen skulle komma tillbaka,
som tur var så var spriten också kvar! wi!



Kaisa kom hem! <3


På Bongo! Madde, Becka & Frida.


Snygga som få <3


Nadine, Millan & Jag.


Pöjkarna med ölen!


Jag har bäst hållning & Kaisa är snygg,
 påminner lite om "kåta katten" ^^ <3



^___^


Snyggingar! <3


Dansadansa!


Mattias, Joakim (tror jag) & Kaisa.


Hoh <3


Hemvägen.



Ankpuss ^^ <3


Höstkyla + Rumpvärme = ^___^

Okej, jag är nog en dålig bloggare. Inget inlägg på fyra dar! Skandal. Kanske inte, jag har haft fullt upp ska jag säga er. I torsdags jobbade jag med den förbaskade hemsidan till min moster. Det är jätteroligt men den verkar aldrig bli klar.. blöh.. Iaf så åkte jag till Anton på kvällen. Myspys <3


I fredags så skulle vi gå upp tidigt men försov oss så Anton fick räsercykla till skolan medans jag tog det liite lugnare. Skulle till ungdomsmottagningen, wii. inget märkvärdigt.. Iaf så gick jag från Anton ner till stan, iskallt men väldigt fint. Frisk luft och typ frost på marken så allt glänste. Typ ^^ Efter besöket så väntade jag på att Antons lektion skulle sluta, satte mig vid Wayne's på en sån där stor bänkgrej. Blev helt kall om rumpen! Inte särskilt bra.. Men sen kom Anton o då åt vi lite sub och sen satte vi oss i solen med varsin metro.



Senare försvann Anton och jag fortsatte att gå på stan, vid halv ett kom systeryster och vår shoppingrunda startade. Vi köpte massvis med smycken, två par skor, byxor och partytopp. Smyckena och skorna delar vi på, man får göra så när man har dålig ekonomi! Fast skorna har vi tyyyp tillsammans ^^ Sen köpte jag ett par byxor som jag ska ha till halloween, SailorGirl woho.. Fast jag hoppas verkligenverkligen att festen blir helgen före alla helgona så att jag kan vara med ._. Tråkigt annars. Iofs så ska jag till skåne o köpenhamn på alla helgona så det är väl inte fy skam det heller, men ändåååå. Så hoppashoppas att det blir helgen före!
Iaf så shoppade vi loss hela eftermiddagen o sen blev vi upphämtade av Anton o sen åkte vi hem o slöade hela kvällen.



'Mina' skor & partytopp. Inte jättebra bild men äh. ^^



Lördagen skulle också bli tidig, men vi försov oss igen..hah. Men det gick bra ändå. Klockan ringde kl.8 men stängdes av ganska snabbt och snooze  glömde vi. Men vi kom iaf upp vid tio och så åkte vi till Skillingaryds marknad. Regnet öste ner och typ alla knallar hade packat ihop men det var ganska kul ändå. Jag köpte körsbärshalsband och körsbärsöronhängen ^__^, faketatueringar till halloween och en trämask. Typ som en afrikansk mask fast den var lite mer asiatisk tror jag. Fin var den iaf. Anton köpte  lite serietidningar, en tshirt och två trämasker också. Skitläskiga ._.
Sen sprang vi raskt till bilen och åkte hemåt. Rumpvärme är verkligen det bästa som finns när man fryser..hah.. Så det ska jag fixa till min PV på nåt sätt ^__^


^___^
Nammii ^__^ och kall röd liten näsa!


Lördagskvällen spenderades hos Kakan med Martin, Fredrik, Kaisa, Anton och Jeppi. Jätteskoj (:


Och idag har det inte hänt så mycket.. Vaknade i Antons varma säng, åt frukost och sen åkte jag till jobbet. Jobbade o sen gick jag hem i ösregnet.. wiii.  Skulle behövt en omgång rumpvärme men det blev choklad och Happy Tree Friends ist ^^


Och nu sitter jag här i mina nya pumps. Jättebra att sitta in dom ist för att gå in dom ^^
Aja, ska lägga upp lite partybilder från förra fredan tänkte jag så, hold on!


PÖSS <3


RSS 2.0