Kafferep.

 

Igår hade vi finbesök av Mamma, Lojsan & Mormor. Vi frossade i ett berg av kakor ^__^ Hade velat tagit en bättre bild på berget men kameran dog, typiskt. Men denna får duga!

 

Snart blir det öl. ihihih. HEJS!


Busfrö.

 

 

Världens sötaste, yvigaste, pipigaste, fisigaste, knasigaste och mysigaste kisse flyttade in i lördags. Stackarn var så rädd och ensam. Skrek och pep hela kvällen, mitt hjärta gjorde ont när han försökte leka med sin egna ledsna spegelbild. Aoh, lille tissen.

 

Men nu ikväll far han fram och tillbaka genom tvrummet.. Över soffan ner i gardinen o så tillbaka, flera gånger. Han kommer antagligen leka ihjäl sig med sin gråa råtta. Sen racear han med mig när jag går någonstans, fina sladdar på parketten så att säga. Så. Himla. Söt! och vild!

 

Nu ligger han på den lurviga mattan här i sovrummet och verkar helt slut. Tur det för jag orkar inte leka mer med honom. puh. Han borde sova hela natten inatt iaf..

 

Btw så heter han Ove Scarface Gadaffi. Ove från Solsidan. Scarface för den vita teckningen i ansiktet. Gadaffi för att han är lika aktuell nu som Saddam Hussein var för några år sen och då döpte Emil en annan katt till just Saddam. Men jag kallar honom mest för Tissen. Ihi.

 

(Kan tillägga att han började leka som f-n när jag skrivit klart här. öööööh.)


Mumma.



Maah. Snygga och jag vill ha! Hoppas att jag hittar dom billigt i USA ^__^

Annars har helgen varit bra. Ångesten som förpestat de senaste veckorna verkar försvinna mer och mer. Idag har jag känt mig glad och rättså bekymmerslös. Fiint! Hoppas att det håller i sig.. Nästa vecka ser inte så bra ut jobbmässigt. Många stora jobb. blöh.

Nee, nu ska jag och emil kolla på en film. HAAAAAAAJ!



RSS 2.0