Snö.

Igår och inatt har snön bara vräkt ner. Försvinn dumma snö! Jag vill ha vår nu! Tissarna också! De sitter och trycker längsmed husväggen på altanen och vill inte alls leka i snön. Fast de prompt insisterar på att gå ut heeela tiden. Knäppisar.


 

För övrigt är jag hemma från jobbet idag och försöker bli av med förkylningen. Ingen som tackar en för att man går till jobbet som en annan zombie och är någorlunda pigg tack vare iprenknaprande. Så idag kände jag att jag lika gärna kunde vara hemma o bli frisk så att jag kan jobba med full kapacitet nästa vecka istället för att dras med den här förkylningsskiten i flera veckor.

 

Nu tänkte vi inviga vårt nya 7.1 ljud med Tron Legacy. Hoppas filmen är bra, jag är lite skeptisk, och att ljudet imponerar.

 

Tjing!


Vår Lilla Kattskatt.

 

Lilla gottegrisen och marodören Kerstin är ett riktigt litet charmtroll som gör räserspurter i hela huset och älskar att retas med Ove. Fast hon ser ju väldigt snäll ut när hon sover ^^

 

 


Söndagkväll.

Idag är jag liten och ynklig. Superförkyld och täppt, som tur ingen feber. Än.. Jag har vilat så mycket jag kunnat och samlat kraft inför lindy hop-kursen. Det var sjätte gången idag och nu börjar det bli riktigt krångligt fast väldigt roligt på samma gång! Iaf så har det inte blivit så mycket gjort med mina projekt idag. Igår gjorde jag färdigt byrån, bara knoppar som fattas, så idag har jag fyllt den med behövliga saker och ordnat mina så pryttlar. Blev himlans bra (:

Tapeten blev så söt! Ska fixa vita porslinsknoppar tills imorn tänkte jag.

 

Armbanden får bo i plåtlådan, ringara i trädet och hårspännen och blommor i glasburkarna.
Ordning o reda.

 

Fast lyckan är ändå när man kan färgkodinera saker ^__^

 

Emil jobbar flitigt med tv-väggen, grejar i skrivande stund. Börjar se riktigt bra ut! Hoppas att vi kan tapetsera på tisdagkväll. Då tycker jag att Emil ska vara klar med alla kabeldragningar och grejs som han pillar med nu. Vi får väl se!

 

Nu är det hög tid för sängen. Syns imorn (: Natti!


Lyx.

Lite bättre bilder från mitt dressingroom. Låter så dumt med dressingroom, garderob kan man väl inte heller säga och walk-in-closet är jättejobbigt att säga x) Några förslag?

Anyways, så här såg det ut innan jag satte klorna i väggarna och taket.

Hemska röda vävtapeter. Skittråkigt underarbete innan jag kunde sätta upp de nya.
Men jag besparar er bilderna från den delen av renoveringen ^^

 

Bästa med allt, ordentlig plats att göra sig snygg. Hatar att stå i badrummet
där det är dålig belysing och uselt med plats. Btw så ska inte kuddarna vara där,
får bara bo där så länge tills jag vet var jag ska göra av dom. Någon som vill köpa?

 

Fina saker från vegas: Lattemugg med lite penslar o sånt där och Flaunt beauty
"sminkboxar" med söta pin upor. Varje ask har liknande smink som flickorna på framsidan
har så ganska smidigt om man vill sminka sig annorlunda fast inte vet hur ^^

 

Kommer ni förresten ihåg dom här?

 

Tadah! Nu bor den ena bland mina kläder och har blivit tusen gånger snyggare!


Kläderna hänger fint och prydligt, så mycket bättre än trådbackar.
O det skulle inte göra ont om det lite nya favoriter att titta på ^__^

 

På tal om favoriter så står mina finaste skor här.

 

Iron fist skor som jag fyndade på Viva Las Vegas. Men vågar knappt använda dom,
mina skor ser alltid förjävliga efter en kväll på krogen. Så de här sötnosarna
får nog bara komma fram vid speciella torra, icke-geggiga eller alkoholrelaterade tillfällen ^^

 

Mina studentskor som jag aldrig använde. Har dessutom blivit lite platta efter flytten ):
Paret bredvid köpte jag från ellos för inte så längesen. Dog lite när jag såg dom i katalogen!
Och jag hade tur att de passade och var lika fina i verkligheten som på bild.

 

De sjukaste klackarna någonsin men ack så snygga! Hade dom på mitt 20-års firande
och det var tur att jag var rätt kalas. Dämpade smärtan ^__^ De randiga är från Monki
och fick dem för en 40-lapp. Heller aldrig använda x)

 

 

 


Orchid.



Fluffiga och ståtliga.

 

En bygglampa är bra belysning, lite varmt efter en stund men bra ljus ^^ Ska försöka klämma in en liteliten "fotostudio/hörna" i min blivande ateljé. Undrar när jag ska orka ta tag i det projektet. Efter köket kanske.. Vi får se!

Största händelsen idag är att den nya styrelsen på jobbet hälsade på. Verkar vara skärpta och vassa gubbs men också genuint inresserade. Än så länge verkar ägarbytet utvecklas positivt. En annan trevlig grej är att jag blivit med smartphone. Wiii. Var väl på tiden. Blev en Sony Ericsson Xperia Arc S och so far so good ^^ Asch, det var väl det jag hade att säga ikväll. Hajs!

 

 

 


Barock'n'roll.

Idag har vi köpt tapet till de här väggarna:

I brist på ork att fota det nuvarande utseendet så får ni en bild av hur det såg ut när vi flyttade in. Lådor och saker öööverallt ^^ Men det ni ska fokusera på är den inramade väggen med pilen och den fina teakhyllan som står där den ska.



O så Emils lilla underverk som ska smyckas med svart råspånt i själva hålet där tv och högtalare ska bo. Och runt ska då denna underbara tapet från Ecos Studiokollektion sitta!

 

''Teakhylleväggen'' är runt hörnet av tv-väggen så tapeten ska alltså fortsätta dit. Jag hoppas att det kommer passa med resten av rummet och göra rummet lite mer spännande. Nu är det faktiskt lite tamt.. Hoppas att Emil är klar med spackling och diverse pyssel till onsdag då tapeten kommer. hihi.

 

Nu måste jag tömma kattlådorna och måla min byrå en sista gång. Tjing!


Dressingroom.

Igår blev det inte så mycket grejande med mitt dressingroom som jag hade planerat.  Gjorde nästan allt som skulle göras men fastnade lite med mitt byråprojekt som ska förvara plattång, locktänger, hårfön, hotrollers, diverse smink o andra prylar. Köpte den i våras och pimpade den med grön tapet. Passade bra i vårt dåvarande tikibadrum.

 

Men nu när den ska få bo i mitt lyxiga D-room så måste den ju helt klart byta skepnad. Så tanken är att själva byrån ska bli vit och lådorna ska kläs med en gammal tapet som jag hittade hos min mormor i höstas. Så himlans söt tapet med dimrosa bakgrund och små suddiga träd och typ renar/hjortar i cremevit och ljusbeige. Tror att det kommer bli en bra mix det ganska svarta och hårda som är i rummet nu. Ni kan få en liten sneakpeak (även om jag inte gillar att visa saker när de är halvfärdiga) så att ni får ett litet hum om hur det ser ut.

 

 

Golvet behöll jag men rev ner den röda vävtapeten och ersatte den med samma vita bastapet som vi har nere, syntes vid fönsterpartiet i föregående inlägg. Fondväggen är från K-rauta och matchade bättre än förväntat med golvet. Men det finns lite delade meningar om de rosa accenterna jag la in igår. Emil tycker att hans ögon blöder för att det skär sig så mot den röda mattan. Fast jag tycker att det funkar fint. Det är liiite rosa i fondtapeten, samma rosa som hjorttapeten till byrån, så jag hoppas att det knyter ihop min lilla inredningspåse och täpper igen truten på herrn i huset.

Iaf så kom jag inte så långt som jag hade hoppats, det var jobbigare än jag trodde att få bort den gröna tapeten från lådorna och mitt tålamod tog slut så det stannade av. Jag fick iaf upp en hängare till halsbanden så nu hänger de fint jämte klädstången, färgkodinerade o allt. Slängde upp ett draperi framför garderobshålet och ordnade spotlights vid sminkbordet. Kommer vara en fröjd att sitta där och sminka mig och ordna håret. hihi ^__^

 

Nu tänkte jag fördriva resten av kvällen med youtube-tutorials från Cherry Dollface. Så sjukt snygg och skitbra tutorials.

Tjing!


Long Time No See.

Äntligen har jag packat upp min dator på riktigt och fått igång internet. I huset har det hänt mycket sen sist, bjuder på en liten tjuvtitt av det vi har gjort den här veckan. Den öppna spisen har fått ett rejält lyft med lite färg och nytt gnistskydd i aluzink plåt. Gardinerna hängde vi upp igår och de kommer från ellos. Redigt snygga med tapeterna som vi slängde upp i mellandagarna. Fåtöljen fick jag av mamma och pappa i julklapp, trånat efter den i många år!

 

Skillnad, eller hur? (: Vi är gruvligt nöjda och projekten fortsätter. Emil håller på för fullt med sin ''hemma bio''-vägg. Ska visa när allt är klart. Mitt dressingroom på övervåningen börjar bli riktigt lyxigt och tänkte färdigpiffa imorgon så då kan in får se hur fint mina kläder har det!

 

Ska försöka få igång bloggandet ordentligt men det går åt så mycket  tid åt vardagen och såklart renoveringen. Men jag har planer på att skaffa mig en sån där smartphone så att jag kan slänga upp lite små inlägg här o där.

Vi får väl se hur det blir! Nu ska vi mysa i soffan med Iron Man. Hejs!


RSS 2.0