Blipp.

Blir lite ledsen över att carlings inte har kvar jackorna med koifiskar.. Har funderat jättelänge på vad jag ska ha på mig på festen med jobbet på fredag. Kom fram till att det skulle vara lagom snyggt och uppklätt med en sån jacka och pacejeansen. Men självklart så har de inte kvar jackorna ._. bajsbajsbajs. Så jag fick kompromissa och köpte en svart glansig jacka och så tänkte jag ta två gamla tygmärken från en annan jacka och sätta dit.. Blir nog fint det med. Eller? Visar bild sen när det är färdigt..!



Köpte också ett töjsmycke, ser helt brutalt stort ut.. men blir nog bra det med.. OCH! Jag har blivit medlem på body shop. Therese övertygade mig. Och hon ska ut på uppdrag imorn med JMS så jag blir själv på jobbet ._.  Eller jag har ju jonny och alla andra men ändååå..!  Hur ska jag klara mig?!  Neeee, det går nog bra..

Aeh usch. Jag skriver verkligen inget vettigt x) Lika bra att sova. Hejrah!


PunktUnderstreckPunkt.

Uäh. Trött vecka.. Skitjobbigt att gå upp på morgonen och på jobbet har jag knappt kunnat hålla ögonen öppna. ._. Fast idag har det iofs varit bättre. Jag och Therese har gjort en till bil och då måste jag koncentrera mig lite extra eftersom att jag inte är så van vid att foliera bilar. Men jag blir bättre och bättre. Plus att det är mycket roligare än att vara i ateljén och göra det gamla vanliga. Tiden går jättefort när man inte är där ^^

Skulle kört idag men körskoleläraren var sjuk så det blidde inget. Lite surt när jag gick halv fyra för att hinna hem till anton och byta om. Cyklade och blev jätteblöt i pissregnet._. Kom dit typ nån minut före lektionen började, fick stressa ändå.. och satt där en kvart innan nån sa att han var sjuk ._. Fast det var nog lika bra att jag inte köra idag, helt slut.. Och jag behöver öva på lite mer stadskörning och alla de grejer som han påpekade förra gången. Jobbigt att komma ihåg ordningen på spelgar o grejer ._.

Naeh. Nu ska jag krypa ner i antons säng och kolla på vänner. Han fick hoppa in på bongo ikväll så jag är själv.. buhuu.. Vill kramas ._. aoh.. får trösta mig med den lilla marsgodisen som ligger i min godispåse..
Jag har förresetn kommit på att jag skriva lite konstigt och lite osammanhängande.. Tror jag. Plus att jag använder samm aord hela tiden. Ska försöka ändra på det.


Hejsålääängennenene..pöss!

Bajsbrunt.

Färgningen igår blev sådär.. Det är jätterött och fint i utväxten, den måste ha blivit rejält solblekt för den var väldigt mycket blondare än vad den har varit innan.. Men resten av håret är fortfarande ganska mörkbrunt, kanske skifta lite i rött. Men inte alls så rött som jag vill ha det ._. Kanske måste bleka hela håret nästa gång.. Aoh. Jobbigt..



Men slingorna blev jätteblonda och fina. Nästan helt vita nu..hihi.. och det syns iaf lite att håret fortfarande är ganska bajsbrunt. jashdkashfifi. Vill ju vara rööööööööööööööööööd!

Aja, nu måste jag snart gå. Ska ju till göteborg..hoho.. ^___^

och jonny är bäst som laddat hem alla pearl jams album!

puss och hej!


Sommar.

Världens skönaste dag på jobbet. Jag och therese har varit ute hela dan och folierat en bil. Fint i solen ^__^ Fast jag brände mig i nacken och på ena armen men det gör inget! Sen när jag kom hem satt jag ute i trädgården och åt färskpotatis ^___^ Och jag har kommit på att äppelblommor är det finaste som finns. Mormor har ett jättestort träd som är fullt av små rosa blommor o så massor med små söta humlor som surrar runt. Så jag funderar på att tatuera lite äppelblommor på armen, o så en humla.. ^__^

Har klippt mig idag också, blev skitbra. och imorn ska mamma färga det, time to go red ^__^ På lördag åker jag, anton, gustav och martin till göteborgsfest hos kakan. Ska bli jätteskoj och jag ska göra p2 så det bara smäller om det! ^___^

Nu har jag gjort tillräckligt med ^___^ så nu får det vara nog! hejrah!

Första.

Idag har jag klarat av min första körlektion. Gick skitbra ^__^ Körläraren tyckte att jag var duktig och att jag lär mig fort..hih.. snart har jag körkort!

Ska läsa lite teori nu och sen sova som en gris, puss!

RSS 2.0