Bokrea.


Saker Till Samlingen.


Tiki.

Fortfarande hemma. Stänger ute ångest och huvudvärk med photoshop och pyssel i lägenheten.. Tror att jag har fått ihop en bra kakeldekor till badrummet. Tur att jag har ett så bra jobb som kan printa ut vad som helst på folie ^__^

Men vad tror ni om det här? (Ignorera vattenstämpeln)

Är lite osäker på färgerna men jag tror att den här passar bäst. Förhoppningsvis blir den inte så gul som på den undre bilden..

Nu ska jag försöka fixa gardinerna i tv-rummet. Eller bara slöa i soffan. Hm..

hejs!

0.

Idag är jag hemma från jobbet. Vaknade med sprängande huvudvärk och livsmotivation nere på noll.. Försöker städa lägenheten men har varken ork eller lust. öh blöh.

©

Kanske lite för färgglad bild till ett inte så glatt inlägg. äsch. Orkideén är fin men håller på att dö, två av typ tio blommor har vissnat. jghsjd. Onödigt och patetiskt inlägg. hejdå.


I Only Have a Kitchen Because It Came With the House.

 

 


Skrivbord.

Igår knåpade jag och Emil ihop ett litet hörnskrivbord till mig..




Tiger in My Tank.

Lite bilder från garaget idag:



Kanske inte syns men vi har fått en hel del gjort idag. Stjärna i kanten till Emil som lyckades laga ena fönstret som suttit uppe med hjälp av en halv klädnypa i x antal år. Som ni ser så har vi också strippat all inredning, förutom stolarna som får sitta kvar i brist på plats. Jag har noga studerat alla dörrsidor och tror att jag kan försöka sy nya för just nu är de inte speciellt mysiga. Provade också att dammsuga det mögeldammiga innertaket. Verkar funka så det känns bra. Ja o så har vi skruvat av dörrarna, huven, backluckan och all krom o småskit på så att vi ska kunna lacka. Vi hann så mycket att Emil började slipa svetsskarvarna på ena framskärmen. Mhm, så nu ska vi köpa en pyjamas till camaron så att den inte blir slipdammig o sen är det bara att köra igång. FIIIIIINT!

PÖSS!


(och juste, blidde inget psychobilly igår. Stormvarning i skåne plus att Meteors ställde in. bajs.)





Yeah.

 

Nu är vi psychobillysnygga och redo för spelning i Helsingborg! Long Tall Texans, The Meteors, Koffin Kats & Silver Shine! woho!

 

HEJS!

 

 

och emil våldtar inte mig som det ser ut på bilden. han är sån ^^


Saker Att Önska Sig.

Var på en liten shoppingtur efter tandläkarbesöket idag, som för övrigt gick bra. Gick iaf till Presentshoppen här i Habo och blev helt kär i de här fina sakerna från Broste.. Vasen/krukan kunde jag inte hålla mig ifrån så den köpte jag plus en annan liten lökformad vas. Tänkte ha dem i tvrummet. hihi!



A Teenage Crush In A Sugarcan.





Nu är jag partyfin! Gick inge vidare md hotrollersen. Bajs. Så det fick bli tofs i brist på tid. Men det duger!

PÖSS!


Busy Busy Bee.

Första dan i garaget med PVn här i lekeryd. Grundlig tvätt och sen har vi strippat bort all krom och pinaler som är i vägen för slip o lack. Så nu står han på pallbockar och ser tjock och gullig ut jämte emils camaro ^__^


Glömde kameran så fick bli mobilkameran.

Blev inte så mycket mer gjort, emils morbror fyller år så vi har varit på middag också. Man hinner med mycket om man går upp i tid. Stackars emil är på elmia och jobbar en stund. Sen blir det ombyte igen (många byten idag, garagekläder, finkläder, jobbarkläder o så partyklädsel.) o så drar vi ut i skogen till Jim och Emelie på dubbel 25årsfest. Finnt sörrö! Bra Fatboylåt som passar idag..:



 

 



Men nu måste jag fixa håret. Ska testa mina hotrollers på riktigt för första gången. Förhoppningsvis ser det inte förjävligt ut.

PÖSS!

Te & Donuts.



Dricker te i min mastodonta tekopp som jag köpte på nån second hand när jag var sisådär 14 år liten. Mysigt med en så stor kopp men jag kommer kissa hela natten och det smakar inte jättemycket. Borde tagit fler tepåsar. Jaja, det får gå..

Pappsen mailade ett fint youtubeklipp så det är mys på hög nivå här hemma i lekeryd.

 

Helgen är fullbokad: After Work imorgon. PVmek, släktmiddag och fest på lördag. Bakis söndag.

 

Nu ska jag krypa ner hos emil och sova väldigt gott. PÖSS!


Riskpatient.

Jepp, det är jag det. Mitt tandläkarbesök idag kommer att resultera i flera återbesök och mängder med utgifter. YEY! Mitt tandkött är så dåligt och har sjunkt ner så pass mycket att jag antagligen kommer tappa mina tänder när jag är 40. Alltså har jag tandlossning. Friska 20åringar har inte tandlossning. Rökare och snusare har tandlossning. Inte jag. Bajs.

Annars har det varit en helt okej dag.. Lyckades limma fast tummen och pekfingret i en plaststav med supersnabblim. Fick precisionopera mig loss medan paniksvetten rann.

Nu tänker jag sätta mig i soffan och krama på emil. Då borde det inte hända nåt dumt.

PUSS!

RSS 2.0