...

Jag tror att jag har hamnat i en svacka.. Typ en deprimerad bakfylla efter den underbart mysiga julen. Känner mig tom och äcklig. Liten och dum. Värdelös och ensam..  Egentligen är allt mitt fel som stänger ute alla andra. Vill bara vara i min egna bubbla, så att jag slipper allt som sårar och kan fortsätta tycka synd om mig själv..


Juligt.

Det har nog varit den bästa julen någonsin! Snö, mysigt sällskap, fina julklappar, skratt, fin gran och massor med kakor, julgodis och julmat. Igår var vi hos min moster utanför tibro, hon som jag gör hemsidan åt.. Jättemysigt för hon och hennes gubbe bor mitt ute i skogen i en liten röd stuga.! Myspys! I tisdags så var farfar och Anita här, de kommer alltid dagen före julafton och tomtar.. Det var också skoj, de hade låst in bilnyckeln i bilen, och i bilen låg alla julklappar, så jag och farfar fick åka hem till dom och hämta reservnyckeln ^^

Lägger upp lite bilder, orkar inte riktigt skriva mer..höh..

23:e



Tomtefarfar!



Han fick en ny tomtedräkt, så nästa år kommer han att vara så här söt!



Tänkte att jag skulle lagt upp den här bilden igår men hann inte ^^
Lojsan sydde iaf en liten luva till Åke, men han gillade inte riktigt att ha den på sig..

JULAFTON



På väg till Beateberg!



Blev väldans mycket julmat och fika och lite paltkoma på det.
Men det är ju så förbaskat gott!




Lojsan väntade otåligt på sina julklappar ^^




Lojsan med kusinsara och kusinelin



Sen var hon nöjd när hon äntligen fick julklappen som hon väntat på,
en sprillans ny ridhjälm!


Blev inte så många bilder, men några iaf..

Jag fick massa fina klappar!

- Väggklocka
- Tapet
- Smycken
- En jättefin kasse från Anne Taintor
- Cupcake läppglans/balsam
- Presentkort på Guldverkstan. Ska köpa en elle två nya spinning ringar!
- Presentkort på a6
- En jättefin liten tavla
- Snygga glas
- Bra Schampoo
- Lampan som jag visade i förra inlägget ^^
- Pengar och lite andra smågrejer..

Sjuuuukt mycket grejsimojsi! Jag är nöjd :D

Snart ska jag åka till anton och sen blir det bongoooo! hihiihhihihiih.. PEPPSOMSJUTTON!

Men först lite mer julmat, hejsvejs!


Min Lilla Gran & Min Fina Lampa.

Idag har jag gjort massvis med grejer. Gick upp vid sju och åkte till städjobbet, när jag kom hem pussade jag lite på anton, sen åkte han hem.. Efter det hjälpte jag mamma med lite grejer, städade huset, slog in alla julklappar, virkade en halsduk till Anita (farfars fru), lagat mat och klätt den stora granen. Den blev superfin! Fast min gran är nääästan finare ^__^ Egentligen inte men på bilderna ser den helt okej ut, hah.. Den är typ helt platt, men jag kan iaf trycka in den ganska långt in mot väggen och den tar inte så mycket plats. Superbra när man inte har så mycket utrymme! Men den ser helt avkapad ut på sidorna x) Aja, pyntet är fint! Köpte en ceriserosa spira på Rusta och matchande pärlband..hoho.. Resten av pyntet kommer från IKEA.



Och igår pysslade jag lite med en lampa som jag ska få i julklapp..hihihi..



Nä, nu kommer nog tomtefarfar. Bäst att ta emot julklapparna!

PÖSS!



Juwl i Stuwgan.

Ja, nu har jag jullov! Har pyntat min gran, var på a6 o rusta igår och köpte knasiga julgrejor! Köpte också lite mer julklappar ^^  Snart ska jag hämta ett paket på posten, beställde en bok från sivletto i lördags..hihi.. Och anton är här så ska myspysa sönder mig sen (:

Imorn ska jag städa på Träfo, brukar ju göra det på helgerna men glömde mina nycklar hos anton i fredags så kunde liksom inte komma in utan mina nycklar. Så jag får helt enkelt städa imorn! Sen efter det ska jag slå in julklappar och hjälpa mamma.. Och förhoppningsvis träffa kaisa!

Ha det fint så länge :*

Påppkårn.

Tänkte bara meddela att bilderna från igår blev jättefina men dom kommer nog upp typ imorn eller övermorn. Så nu vet ni det! Och nu ska jag och anton titta på film och etah påppkårn!


PÖSS!

Morgonpigg Men Lite Bakis.

Jag är så fruktansvärt morgonpigg nu för tiden. Min kropp är inställd på att gå upp vid sex så kan inte sova så länge på helgerna x) Men det gör inget, då hinner jag med att göra lite saker ist för att sova bort halva dan!

Julbordet igår var så sjukt roligt! Vi åt inte särskilt mycket av julmaten men drack desto mer, hah. Men jag glömde kameran! Bajs. Men Sofie, min handledare, hade med sin kamera så jag väntar på att dom kommer upp på facebook, kanske lånar en del..häh.. Iaf så var det en högljudd och lite småaggressiv stäminng under julbordet, inte så att folk blev arga på varandra men de bråkade lite. Eller typ de som hade förfestat innan julbordet skrek ganska mycket x) Plus att några av killarna retade Anne, min finska praktikantkompis, för sin brytning och pratade finska under hela "middagen". Hon är ganska lättirriterad när hon är nykter så nu blev det typ tusen gånger värre, hah.. Så rolig ^^ När vi var mätta på julmaten bestämde vi oss för att gå vidare, vi gick till harrys! En av "gubbarna" på ST fixade in mig och frida, hah.. Riktigt riktigt roligt faktiskt (: Pratade med en kille på kontoret som heter Emil och han berättade att han lyssnar på psychobilly! Så det pratade vi ganska länge om, sen pratade vi bilar och grejer. Typ om Hot rod reunion och lamborhginin som blev så ägd av en cheva...hah..

 

Aw, vill ha sommar och bilar.. Iaf så var det en hellyckad kväll igår! Pennkjolen och jag var satsnygga och alla var glada och snälla (:

 

Nu tänkte jag sminka mig och byta om till vinterpäls, ska åka till stan och köpa lite kläder till jul och nyår.. Sen ska jag och Anton fota lite utmed vätterstranden när han har slutat jobbet.. Så det kommer nog bilder sen!

 

Puss på er!

 

 



Produktiv dag!

Så här har min dag sett ut!














































































































































































































 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hunnit med ganska mycket och jag känner mig inte alls sjuk! Eller liiiite seg är jag men jag är inte lika täppt längre, mitt huvud sprängs inte och jag har ingen feber..woho! Så imorn ska jag jobba och sen blir det ju julbord.. Ska bli mysigt (: Fast jag är fortfarande lite osäker på det där med kläderna... Men jag packar ner pennkjolen o det och inget annat så har jag inget val när jag är hos anton och byter om! Ha!


Resten av kvällen ska jag bara mysa! Ska kolla på Bonde söker fru, häh.. Och sen Simpsonfilmen som går på sexan.. Müspüs!

Höres till helgen! Kanske tar med mig kameran till julbordet så får ni se vilka roliga muppar jag jobbar med..häh..

PÖSS!


IHIHIHIHIH.

Ringde telefonbaknen och skulle kolla hur mycket pengar jag har. OCH NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT PENGAR FRÅN FÖRRÄKRINGSKASSAN! wiiii :D så nu är jag inte jättepank längre, kanske till och med kan köpa julkläder..hah ^^ Jag är lycklig..hiih...

Var bara det jag ville säga.. PÖSS!

Min Morgon.







Idag är jag nog frisk, hoppas jag!

PÖSS!




Lite bättre.

Idag är jag hemma från jobbet, fast känner mig för frisk för det. Egentligen.. Fast jag är för sjuk för att jobba så jag vet inte riktigt hur jag ska göra ._. Och sjukan beter sig jättedumt, på förmiddagen känner jag mig nästan helt frisk men framåt dan kommer den tillbaka och sen slår febern till på kvällen.. Jättejobbigt! Men tror att jag stannar hemma imorgon också och kanske jobbar på fredag så att jag kan vara med på julbordet. Och jag trooor att jag ska ha pennkjolen, efter söta kommentarer från er (: Men kommer säkert att känna mig dum när jag väl är där, brukar vara så.. Hemma är jag skitsnygg men sen blir det njaaaäääeh. Typ ^^

Och jag måste hämta ut mitt paket från bluebox idag.. Köpt massa söta julklappar! Så jag ska palta på mig massor med kläder och trotsa sjukan lite.. häh..

Camilla: Jag ska bli jättefrisk till 25e!

PÖSS!

Svinis.

Om det var en bra dag igår så var det rena motsatsen idag. Sjukan har blivit värre och jobbdagen har varit en av de långsammaste någonsin! Fanns inte ett skit att göra på hela förmiddagen men vid två stressade vi ihjäl oss med fem st megaskyltar som egentligen skulle vara klara i fredags. Knepigt upplägg idag.. Nu är jag tjock i huvudet och febern har börjat närma sig 38 grader, så imorn stannar jag hemma. Antaligen blir det så resten av veckan också, så då kan jag inte gå på julbordet och slipper oroa mig över vad jag ska ha på mig! hah! Fast det hade varit roligt, men aoh. Bajsfeber! Och det är säkert svininfluensan, så gissa vem som kommer att ligga halvdöd till nyår?

hajaaa, hoppas att ni mår bra iaf (:

PÖSS!

Julbord.

Jaaaa, jag har som vantligt beslutsångest. På fredag är det julbord med jobbet, vet inte vad jag ska ha på mig. Ingen aning om hur finklädd man ska vara osv osv osv. Men det står nog mellan de här tre outfitsen:

 



Fast nu vet jag inte riktig tom de här är så bra heller.. Pennkjolen känns lite för uppklätt, leopardtoppen lite sådär och körsbärskoftan känns för somrig. Aoh, vad ska jag ha på miiiiiiig?!  :(


Snö!

Idag har det varit en bra dag, det har gått jättebra på jobbet och har fått mycket positiv respons. Och jag kanske blir anställd efter nyår! Men värre är att de antagligen måste välja mellan mig och praktikantfrida.. Känns skitjobbigt, men jag hoppas att jag har lite mer fördelar än frida. Jag är tex alltid i tid och tar mer ansvar. Hon har försovit sig minst tre dagar varje dag de senaste veckorna och hon skiter i allt när klockan blir rast och springer iväg med en kopp kaffe o cigg.. hm, ja.. Håll tummarna för mig! (jag tycker inte illa om frida, men det är så hon är ._.)

Men som sagt idag har det gått superbra! Frida var sjuk så det var bara jag och Anne i folieateljén, väldigt lugnt och skönt.. Gjorde skyltar till Netto, Försäkringskassan, Skatteverket, PensionsMyndigheten och Scania.. Låter kanske inte så kul men det var det! 


Och nu funkade det att lägga in bilderna från lussebaket i lördags, knepigt.. 
 



Tog lite bilder imorse innan jag åkte till jobbet, fast dom blev sjukt suddiga... Men den här blev så ur fokus att man skulle kunna tro att det var med mening!

Aja, nu ska jag försöka bestämma mig vad jag ska ha på mig på julbordet på fredag.

PÖSS!

 


Fääditt!

Ja, nu är jag nog nöjd! Hyfsat iaf..häh.. Fast jag förstår inte riktigt varför rubrikerna i menyn är i Times New Roman. Skrivit verdana öööööverallt men aja, får väl vara så dådå.

Men nu till något annat! Jag är sjuk! wi! Så nu vet ni det!

och puss till camilla!

PÖSS!

Nytt försök.

Okej, nu gör jag ett nytt försök med bakgrunder o skit. Det kommer antagligen sluta lika illa som innan, hah ^^

Vinteriiii.

Okej, jag fixade ihop bloggen ändå.. Blev verkligen inte alls snyggt men det får vara så tills jag kommer på lösenordet och kan sitta med skiten i lugn och ro..

Bröööl.

Jaha, nu har jag glömt bort lösenordet till min användare på datorn. Kommer verkligen inte på vad det är. Ledtråden är "bruuuuuummbruuuuumbröööl", väldigt hjälpsamt.  Bajs. Någon som kan hjälpa mig?

Och jag som tänkte göra massa grejer på datorn idag, fixa bloggen och det sista på hemsidan. Aaahrg, så sjukt tröttsamt.. Aja, vi har iaf bakat lussekatter idag! Och vi är jag, mamma och syster. Dessutom snöade det lite på förmiddagen och vi har lyssnat på julmusik hela dan. Så julstämningen är på topp!

Men va fasen. Nu funkar inte kameran, tog lite bilder på kissarna.. Men datorn verkar inte alls vilja samarbeta idag.. Häpp, lika bra att slänga sig i dushen och vänta på pöjken.

Ha't bra! och hjälp mig med lösenordet!
PÖSS!

Tuppjuck.

Jag får damp på att jag inte kan fixa bloggens utseende. Ska försöka en gång till i helgen, om det inte blir bra så tänker jag släga bloggen i väggen!

Och nu tog jag mattemat för jag känner mig tjock och hungrig! Eller så tog jag randomtema.. Bara så att ni vet!

PÖSS!

Mupp.

Nu får bloggen se ut så här tills jag orkar fixa header och allt annat.. Bara så att ni vet!

Hejsvejs!

Tummen upp!

Den största händelsen idag är att jag har skurit mig i tummen. Inget litet skitsår utan ett ordentligt jäkla bajssår. Skulle skära etiketter till ett taxibolag, hade skurit nästan alla 70 när jag för en millisekund tittar upp samtidigt som jag skär. Det bränner till ordentligt i tummen och ja. Fy faaaaaaaaan vad ont! Jag tror att jag hamnade i nåt chocktillstånd för jag bara stod och stirrade på min blödande tumme sen tog Frida  tag i mig och ledde iväg mig till första hjälpenlådan. Vi tvättar och plåstrar om men det blöder igenom plåstret lika fort så ja.. Iaf när jag är ordentligt omplåstrad så går vi tillbaka in i ateljén och fortsätter att jobba.. Jag sätter mig på min plats och ser en liten hudbit på bordet. Mhm, mums! Där låg den stackars tummen jag skar av. Fy fan. Vidrigt och förbaskat onödigt. Jag har typ inte kunnat göra nåt ordentligt på hela dan, tummen är viktig ska jag säga er! Så var rädd om era små tummar!

Aja, imorn blir det iaf bio med anton och på lördag ska jag och syster julshoppa! Verkar bli en fin helg (:
OCH jag vill ha en egen design på min blogg! Den känns ganska opersonlig och tråkig nu men jag vet inet riktigt hur jag ska göra.. Eller jag har lite hum men vill veta exakt hur man gör. HJÄLP MIG! Blev ännu mer sugen när jag kom till Camillas blogg och såg att hon hade gjort en ny design.. Vill också ju!


Häpp, nu ska jag typ slöa. PÖSS!

RSS 2.0