Semester.

Äntligen är semestern här! Förra veckan var nog den segaste veckan på hela året. Tiden gick så extremt sakta i fredags så jag vet inte vad. Men nu är jag ledig hela juli!  wiho. Emil var på cross-vm i helgen så jag var hemma hos mamsen & papsen. Nördade mig med syster Lojsan, väääldigt mycket sims..hihihih. Men det var fint. Borde ha fler såna helger, eller vad säger du syster?

Igår gjorde vi inte ett dyft. Jag sov nästan hela dan. Sjukt. Men på kvällen gick jag, Emil, Jonna och Peter på den trejde Transformers filmen. Faktiskt bra. Fast efter den grymma trailern så blev vi nog liite besvikna. Men helt klart sevärd ändå ^^

Idag är Emil och hans far i vättern o grejar med båten. Jag städar  o sitter här. Har fixat med bokhyllorna som vi ska köpa idag. Blir hederliga billyhyllor!



Väldigt smidigt att exprimentera fram en bra kombination på Ikeas hemsida. Så de här kommer antagligen stå i tv-rummet ikväll! Roligt. hihiih.

Lite andra saker som jag fiskat upp idag är en jättesöt jacka från Sivletto. Tror faktiskt att jag ska beställa den, ihi.


Är sugen på playsuiten också men vet inte. Rätt dyr o så vet jag inte när jag ska ha den.. Abombers kanske men aaaeeh jag vet inte. Vi får se.. Jackan ska jag iaf köpa!

Nu kom Emil hem så nu blir det ikea!

PÖSSSS

RSS 2.0