Full Steam Spacemachine.

Halloweenfesten igår var asbra! Det blev Frankenstein och hans brud. Sydde min klänning i fredags, blev oväntat bra med tanke på att det tog typ 1timme att göra den x) Bilderna lägger jag upp imorn när jag är hemma, är liksom hos emil nu, ihi. Väntar på¨att våran monsterostpizza ska bli klar ^__________^ o så ska vi titta på The American. Fint sörrö!

Nästa vecka blir nog lika stressig som de tre senaste, äckelmycket att göra på jobbet och garagemek på kvällarna.

Nu är nog pizzan klar.! HEJS!

Miles and Miles of Perfect Sin.

Känner mig djupt givmild ikväll och bjuder på en liten hög med gamla bilder på mig. Det här pysslade jag med i slutet av nian och början av gymnasiet. Ser ni något genomgående tema?



Väldigt mycket flashbacks nu när jag bläddrat igenom alla gamla bilder. Känner nästan samma ångest som jag hade då. Yey för mig. Ska försöka skaka av det. Horrorpops hjälper bra ^__^

Ska väl sova snart, laddar för garaget imornkväll. BOOMBABY!

Puss och godnatt.

 


Halloweenplaner.

Sitter och försöker komma på vad jag ska klä ut mig till på halloween, emils kompisar har fest på lördag. Jag och emil funderar på att matcha våra outfits, fast vet inte riktigt vad vi ska vara. Kanske några av de här..:

 




Det skulle vara roligast att vara Emil och Ida från Lönneberga, häh. Fast Frankenstein och hans brud lockar också. Jag har ju faktiskt såna där vita slingor.. Eller Harley Quinn! IH! Skulle vara askul men har nog inte tid att fixa alla grejer till hennes kläder. Helt glömt att det snart är halloween så inte funderat nånting på vad man ska vara. Förra året planerade jag skitlänge och noga, hah. Var iofs arbetslös då och hade all tid i världen på att klura o greja.

Men vad tycker ni? Vilka ska vi vara?

PÖSS!

 


We Are Invisible But We Can See You.

Precis kört 4 mil i regn o rusk. Fy fan. Men det var det värt! o så har jag tankat för första gången också! Är inte jag inte redig? ^__^ Annars har det inte hänt så mycket idag och det lär bli en lugn och mysig kväll.. hihi.

PÖSS!

Neobamboom.

Lite bilder från äventyret i garaget idag..





Fick hyfsat mycket gjort, eller iaf det vi tänkte. Plus att jag bytte till vinterdäck på mammas skoda. Visst är jag duktig? Var ju tänkt att vi skulle jobba imorn med men det känns som att jag behöver ha en ledig dag. Eller städa mitt rum ska jag göra och sen blir det nog en liten kvällstur till skogen! om man säger så ^__^

och nu är det nog läggdags, puss och godnatt!

Bäst Elleeeerrrr?!!!?!?!

KÖRKORT ELLEEEEEEEEEERRRRRRR!!!?!??!?!!!! För alla er som inte vet så fixade jag uppkörningen galant igår. Fick massa beröm och det kändes som att jag inte gjorde några fel. Inga större iaf. hihi. Så idag har jag kört själv för första gången. Känns så himla gött ^__^ och titta så mycket fina blommor o grejer jag har fått!




PÖSS!


Parrttttiiiiih!

Här kommer bilderna från helgen i Göteborg. Längtar efter fler såna galna helger med mina snyggtjejer! Bilderna talar väldigt mycket för sig själva!

 




PÖÖSSSS!

 


Back in a Magic Zone.

Idag är en bra dag för idag klarade jag teorin! hihihihihihihih! Är jag inte bäst eller? höh. Ne, men det känns så himla gött att ha det ur världen. Kan avslöja att uppkörningen är imorn. Orkar inte hemlighålla det, vad spelar det för roll egentligen? Så ni kan väl tänka lite på mig imorn vid tio typ? Och håll en stor tumme! Sen kan jag köra bil hur mycket jag viiiiill..! Fint sörrö! 

Så nu ska jag ladda inför imorgon och längta till helgen. Blir nog bio imornkväll och garaget resten av helgen. Äntligen PVmek!

och btw så skulle det sitta fint med ett redigt frölundamål från donken. nomnomnom. Efter helgen så är det mitt och Nadines favoritfyllekäk. Big mac, cheese, stor dricka, stor pommes o dipp. NOMNOM.



Jag är så fruktansvärt tjock, but i like it ^___^


Swift Silent Deadly.

Jag vill typ dööööööööööööööö, är så förbaskat trött. Kroppen värker och hjärnan hänger inte med för fem öre. All stress från förra veckan och helgens bravader tar ut sin fulla rätt tror jag. Och denna veckan måste jag ju vara skiiitalert och plugga teori o greja som en galning. Sån här ångest har jag inte känt sen skolan då alla prov och läxor kom på en gång. Teori och uppkörning närmar sig plus att jag måste fixa en bild och skylt till min moster o så känns det som att jag måste greja med massor här hemma. Typ bilderna från helgen, hinner inte lägga tid på att lägga upp dom. GAH. Veckorna är så korta, vet inte var tiden tar vägen. Nån som känner likadant? September gick konstigt fort.. Oktober med iofs, det är liksom redan löning på måndag. Känns som att det var förra veckan lönen kom.. eller? Aja, jag borde inte sitta här o häcka. Ska ringa till Lojsan och sen plugga lite till. Eller sova. Mhm, sova ska jag göra. Fy fan va gööttttt.



PÖÖÖSS!



HÄIHÄI!

Världens bästa och galnaste helg! Så himla kul och det var längesen jag skrattade så här mycket. Förbannat jävla bra! Puss till Camilla och Nadine! Tre festkvällar i rad är hårt och jag är så sjukt trött. Men det var det värt. BIlder och grejs kommer en annan kväll för nu ska jag baaaraa mysa heeeela kvällen.

PÖSSSSS!

Hard Work Work.

Helt jäkla slut. Så mycket att göra på jobbet att vi har jobbat över hela veckan. Igår jobbade jag från 06.20 till 22.30, puuuuuh. Plus att Danne, som är ansvarig på folie, har sjuka barn så han vabbade halva dan idag så jag fick ta över ansvaret. Känns rättså bra ^__^ Imorn kommer han nog inte alls så då får jag bossa igen...hihihihi.. Och sen tänker jag inte tänka på jobbet på hela helgen! Och min tumme är nog frisk igen yey! Så Nadine, jag kan hålla hur många shoppingpåsar och drinkar som helst ^__^ 

Nu tänker jag inte göra nåt. BOOM BABY!

Rookie Mistake.




Dagens fail, stukade tummen när jag skulle öppna en dum vattenflaska. Bajs. Det gör så förbaskat oooooont.

Men jag överlever! Helgen har varit helt sjuk bra och jag känner mig väldigt glad. Det tycker jag är bra. Eller?
Kommande helg lär bli minst lika bra, jag och nadine åker till götet och camilla. Fint sörrö!

Och jag inhandlade två ögonskuggor på sminkpartyt btw, tänkte lagt upp bild på hur fin jag blev men blogg.se krånglade. Typiskt. Och orkar inte hitta bilden nu..häh.. Aja, nu ska jag sova. Klockan är ställd på 04.30 och jag tänker jobba som en gnu imorn. Även om det gör ont i handen.. HÄÄÄJS!

Big Booty Bitches.

Sitter och väntar på att folk ska komma, sminkparty på g. Är skittrött och vill egentligen bara sova, men får skylla mig själv som inte går o lägger mig i tid! fast äsch ^__^ Partyt blir nog skoj, se om jag lär mig nåt nytt. Antagligen eftersom att jag suger på sånt där.

Annars då? Jorå, mycket på jobbet. Men idag har ju Tesa jobbat extra så dan har flugit förbi. Så sjukt mycket roligare att jobba när hon är där.

Till helgen var det tänkt att jag och pappa skulle börja med Pvn men nu krånglar 740n så han måste fixa den. Bajs.

Oj, nu kommer dom. Hajsvajs!

After Summer Party.

Fest med jobbet och jag låter bilderna tala för sig själva!


Retarded.

Hemmakväll ikväll. Känns lite sådär, fast lite gött att inte göra nåt.. Kollat lite på idol, håller en liten tumme för olle och linnea. Annars har det inte hänt mycket idag. Shoppade lite efter jobbet, fint sörrö. Köpte en skjorta på carlings ^__^ Fin va?



Passade väldigt bra med zombielinnet, som jag är helt kär i. Och jag gillar att vara oseriös på bild ^__^

gah, skriver så flummigt. äsch. Så här är det i min hjärna, allt på en gång. Iaf så blir det After Summer Party på Ztyle imorn. En kille som jobbade på jobbet innan vann rix fm's tävling om ett beach party så nu ska han ha den festen.. Blir nog himla bra! Jag är pepp iaf! hiih.. ^__^ Är lite velig om vad jag ska ha på mig, som vanligt, men lutar åt den lilla svarta. Brukar ju funka fint.

Naheeee, sova då kanske. Hajrah!

 


RSS 2.0