Vår.

Just nu är jag smått förbannad. Fick sms av Anton, idiotkärring körde typ på honom och stannade inte .__. Så lite pissed. Sen är jag trött på vinter och vill ha vår nuuuu.. Hittade massvis med gamla vårbilder, aoh. sol nuuu!










Ser ni hur fruktansvärt grönt det är på våren? Liksom första bilden är så iih. Bilar och små blommor är två säkra vårtecken!
©


och svar till camillas kommentar på förra inlägget:
Jag menade inte såååååå! Snuskcamilla! Lite underligt formulerat kanske men ja, vi träffades inte så ofta på den tiden och när vi väl gjorde det så ville jag ta vara på varenda sekund.. Så det var det jag menade!
och ämnet var kanske inte det bästa men jag tycker iaf att det är bra att jag kan skratta åt det nu.. (:

PÖSS!


Ännu mer gamla grejer.

Hah, nu har jag läst igenom lite gamla "dagboksanteckningar" som jag skrev på datorn innan.. Hittade ett ganska roligt stycke. Tänkte att ni skulle få ta del av det, men först så måste jag bara säga att jag var en sån där självdestruktiv människa och gjorde ganska ordentliga sår på mig själv med hjälp av nålar. Men som tur är så har jag växt ifrån det beroendet! Och jag skrattade väldigt mycket när jag läste det här, så ni behöver inte oroa er eller nåt. OCH jag önskar att jag kunde skriva så som jag gjorde då, väldigt intensivt och rakt. Iaf så skrev jag det här den 22 december 2007 kl. 02,23. Och innan det här ( alltså stycket ni kommer få läsa) så har jag haft en djup diskussion med mig själv om hur mycket jag saknar anton. Ja, vi var ihop då fast ingen visste nåt! Ha!

Wellwell, njut av mina konstiga tankar!

"Beroende =
Något man fastnar för. Något man måste ha mer av, och ju mer du får desto mer måste du ha! När du är utan det du är beroende av är allt meningslöst och förjävligt. För att motverka meningslösheten, ta till beroendet. Och som sagt, ju mer du får av det du är beroende av, ju  mer vill du ha sen. Alltså känns allt mer o mer meningslöst när du inte får det du är beroende av. Mer meningslöst, mer beroende. Ju mer du får av ditt beroende, desto mer meningslöshet utan det.


T. ex.:

Nålar.
Allt känns piss. Ta en nål. Känns bättre. Sen känns allt åt helvet igen. Ta en nål. Hjälper inte. Ta en till. Känns bättre. Sen känns allt mer än åt helvete. Ta en nål. Två. Tre. Fyra. Femhundramiljonensjuttiofemtusen! Allt känns bättre. Samtidigt som att allt känns piss mkt fortare än innan. Beroendet ökar mer o mer, trappas upp, Stegrar, Fortare o fortare, Mer o mer,  tills du måste ha ditt beroende jämt.

 

Samma sak med Anton.

Träffar honom, allt är underbart. Han åker hem. Saknar honom. Vill ha honom hos mig igen. Träffar honom. Känns bättre. Håller om honom lite mer. beroendet ökar. Han åker hem. Saknaden växer. Träffar honom igen. Måste ha mer av honom för att stilla saknaden. Han åker hem. Allt känns förjävligt med en gång. Måste ha mer honom! Nu! Nu! Nu! Nu!
Träffar honom. Tar närheten till ytterligare en nivå, vill ha mer. måste ha mer. kan inte få nog. Slukar i mig av honom så mkt jag kan. Han åker hem. Saknaden blir för stor. Går inte. Allt känns piss, meningslöst, åt helvete och bara gåodödå. Måste träffa honom. Kan inte tänka på nåt annat. Kan inte tänka på någon annan. Saknar honom ju mer jag tänker på honom, men kan inte sluta tänka på honom. Ond cirkel. Yey.

Detta mina damer och herrar är ett bevis på att jag kan bli beroende av vad som helst.

Jag är nog nästan lite beroende av att skriva. Som jag gör nu. Måste skriva. Få lite perspektiv. Samla tankarna. Sortera och få rätsida på allt som snurrar runt i huvudet.

Om någon skulle ge mig knark skulle jag lätt bli beroende. Faktiskt. Det är inte bra att bli lätt beroende av saker. Speciellt inte av folk. Dom kan man inte lita på. Rätt som det är kan dom försvinna. Inte bra då. Vad ska man göra med sitt beroende då? Hitta ett nytt?

Man kan för helvete inte vara beroende av någonting hela livet. Måste jag ha nåt slags beroende för att kunna leva?  Måste jag ha nått som hela mitt liv kretsar kring? För så är det nog. Iaf om man kollar på nålberoendet och Antonberoendet. Just nu kretsar allt kring anton. Allt jag tänker kan kopplas till honom. Allt jag gör också. T.ex. om jag ska köpa en ny tröja. "Tror du att anton gillar den här?" Osv.

Nålarna då. Det går inte att vara beroende av dom utan att allt kretsar kring dem. Man måste dölja såren, man känner smärtan, man vill ha mer, måste tänka på att inte visa nåt, gömma hela tiden. Så om man är beroende av nålar, springer man runt hela dagarna och är livrädd för att någon ska märka vad man har gjort.

 Nu kom jag totalt av mig. Men erkänn! Asbra liknelse o shit! jag har lyckats få ur mig nåt vettigt  ikväll, hah. "

Det roligaste är nästan det där med att om någon skulle ge mig knark, hah.. dom flesta blir väl beroende av det? eller? x)

och nu när jag har blottat mig själv så är jag värd lite kommentarer tycker jag!

pöss på er!


Gamla grejer.

ashfdkajshfkas. Typ så mår jag nu.. fast jag är iaf lite gladare än innan. typ. Köpte en extern hårddisk för en del av julklappspengarna, 1TB nam hoho.. Så nu håller jag på att flytta alla mina bilder och min musik från den gamla datorn, hihi! Och jag vet inte varför jag inte gjort det tidigare, köpte den liksom på annandan typ.. aja, min tid är knapp! Så sen kan jag njuta av min musik och kolla på alla gamla bilder igen.. Hoppas att mitt humör inte svajar igen. Hittade min gamla dagbok från nian när jag letade efter en annan grej i min garderob. Och hm, det var inte aaaalls bra att läsa den.. hah, för det första var jag väldigt patetisk och för det andra så rev jag upp en del gamla sår. Så yey. Jag borde egentligen slängt skiten för läääängesen men vill ändå inte.. Typ riva ut alla sidor med dåliga grejer och ha kvar de bra, inte för att det var så många bra sidor.. naeh. nu får jag gaska upp mig. dagboken är iaf gömd igen så hoppas på att jag inte hittar den på ett tag.

En bild på det så kanske vi blir lite gladare! pöss!


Världens bästa ställe finns på öland :*



och det är anton som har tagit bilden, dubbelt så mycket ©!!!



Tidsfördriv.

Försöker att fördriva tiden, fast jag kan inte göra så mycket eftersom att så fort jag ställer mig upp snurrar allt och hela jag blir som överkokt spagetti.. Så det jag kan göra är typ att ligga här i soffan med laptopen i knäet och slötitta på teve.. INTE kul. Gav mig på att rita innan, jag är inte direkt världsbäst på att rita om man säger så..  Så skratta inte åt min lilla tatueringsskiss ._.





Skulle sitta fint på underarmen.. och skratta inte!

Förutom sjukan så känner mig helt deprimerad, har inte råd med att vara borta från jobbet. Och då menar jag inte med pengar, utan det känns som att mina chanser att få jobb bara blir mindre och mindre för varje dag jag är borta. Men jag kan ju inte hjälpa att jag har blivit sjuk? right? ._. Liten skit är vad jag är.


Hoppas att ni mår bra!

pöss!

 


Bais.

Uuuuuuuuuuuuuuuh. Nu är jag sjuk igen, orkar inteee.. Pappa har antagligen smittat mig för jag har samma symptom, jättekonstigt magont, tryck i huvudet, matthet och illamående. Så jag kanske också får lungsäcksinflammation.. wohooo.. Så om jag inte blir bättre så blir det inte heller jobb resten av veckan. Vill inte var hemma ._. Plus att vi ska foliera en hel bil! Jag vill vara med juw. aoh. tyck lite synd om mig. OCH jag har typ helt tappat hoppet om anställning. Så det mesta känns ganska pissigt för tillfället.. Vill tillbaka till göteborg och festa lite till.

aeh. cpinlägg.

Inflyttningsfest.

Galet bra fest, och nu är jag så trött så jag orkar inte skriva ett vettigt inlägg så bilderna får tala!












































































Helt klart bästa på länge :*

Cpbra!

Göteborg var så sjukt bäst! Shoppade och flummade runt på stan hela eftermiddan.. Kaisa och Nadine reafyndade massor, eller dom köpte massor iaf..höh.. Jag shoppade ju rättså rejält förra helgen så jag tog det lite lugnt på den fronten. Men köpte två linnen på Gina, en liten jacka och väska på Monki och en korgkruka på Lagerhouse. Självklart rea, korgen kostade 14,50 hade egentligen kostat 69! Fynd!



Linnena är assköna, jättemjuka så det känns knappt att man har dom på sig..hah.. Jackan är också jättefin! Men ska försöka hitta nåt passande tygmärke att sätta över monki som det står på ena sidan. Typ en svala på varje sida skulle vara fint! Den mintturkosa korgen/krukan har jag nu alla kamerasladdar, laddare och grejer i. Väldans praktiskt och fint! Borde köpt en till.. Aja, det blir nog fler resor till Gbg hoppas jag!


Nu ska jag fixa partybilderna så hold on!

 


HIHIHI.

Idag är jag lediiiig, hoho.. Vid nio åker jag, kaisa o nadine (kanske någon mer? jag vet inte ^^) till camilla i gbg! hih.. Ska bli skitskoj! och skönt med en extra ledig dag och lite sovmorgon. Alarmet har ringt 04.40 varje morgon hela veckan.. huu.. Så idag fick jag iaf sova till sex, vaknade av mig själv x) Har inte behövt stressa om man säger så.. Ja, kommer tillbaka på lördagkväll och då kommer anton, söndag ska jag städa och fota snö. Hade jag tänkt iaf. Måndag jobb igen, längtar nästan..hah.. Jag trivs helt sjukt bra så håll massvis med tummar för anställning. Frida hade möte med chefen igår och hon ska sluta sista januari, alltså blidde det inget jobb för henne. Men jag hoppas på att det finns en liiiiiiiiiten chans till att jag får stanna iaf.

jeppjepp..
och som camilla säger: det är tråkigt med inlägg utan bilder så.. tadah!



saknar massor :*



Vinter.

Nu kommer en del av bilderna från vättern, jag slår vad om att ni har längtat ihjäl er så enjoy!






OBS!
©


Göteborg.

Jupp, i helgen var jag i göteborg med mostrar och deras gubbar. Egentligen så skulle jag inte följt med men pappa har lungsäcksinflammation så han kunde inte följa med, så det blidde jag och mamma ist! Jättemysigt (: På tåget dit så var värmen paj så det var svinkallt och på hemvägen missade vi bytet i falköping så vi fick vänta skitlänge på en ersättningsbuss. Men i göteborg var allt bra! Vi shoppade hela lördagen, köpte ganska mycket grejor..:

- En cericerosa leopardscarf på indiska.
- Ett svart linne på gina.
- En rosa topp med rosor på gina.
- En vinröd kofta på H&M.
- En annan stickad grejsimojstopp på H&M. (hänger på en galge på en av bilderna lite längre ner!)
- Ett skitfint halsband på accessorize.

På kvällen åt vi trerätters på operan, först laxpastrami till förrätt (hyfsat gott men mådde lite illa efter det), sen blidde det hjortfilé med aubergine och något mer-lasagne (sjuuuuukt gott!) och till efterrätt var det lime och citronfromage med körsbärskompott ( också helt sjukt gott, kunde lätt ätit en till portion..haha). Sen kollade vi på musikalen Guys & Dolls. Den var sådär, skittråkig handling men kläderna och danserna var fina. Jag hade sett framemot att se den, typ 40-50talets broadway.. Men ja, liten besvikelse..

Lite bilder för att liva upp stämningen!


Utsikt från tåget, ingen superkvalité ser jag nu.. men snö är vackert!






Hotellrummet


En del av grejerna jag köpte, och bilden i mitten är min fina operaoutfit ^^


Hjorten! Rödvin på det, nammi. Fast servitören hällde upp mest i mitt glas, min teori är att han hällde så länge bara för att kolla ner i min urringning ^^ eller inte..hha.. iaf så tröttnade jag på vinet så efter typ en cm vin fick mamma resten..!


Efterrätt, yamiii!


Jättemysig helg och nu ska jag äta mackor för fick plötsligt ett väldigt sug efter just det..

Ha det fint! (Imorn kommer nog bilderna från vätterstranden som jag och anton tog i december!)

PÖSSSS

och bilderna är ©, inte för att någon tar dom men ändå.


Flickorna i Backen.

Idag, kära vänner, har jag, kaisa, frida och fia åkt pulka! Det var huuuur kul som helst! Men man märker att man har blivit äldre och därmed fegare för det var väldans mycket läskigare än vad jag kommer ihåg att det var..hah.. Men vi skrek och skrattade och ja, hade skitkul som sagt. Tog lite bilder..:


Flickorna! Fia, Frida & Kaisa <3


Om man ska vistas ute och det är risk för mycket snö i ansiktet så ska man INTE ha mascara!
(och för er som inte vet så har jag blivit brunett nu!)



Frida!


Jag tror att vi hade roligare än de två 6åringarna som också var i backen x)



Sen kom det lite mer folk så vi bestämde oss för att gå tillbaka hem till Kaisa. Vi drack massvis med te och varm choklad sen spelade vi spel och tittade på film. Vi beställde pizza också! Jag och Frida skulle dela på en Dilan (kebabpizza med sallad och grejs på) men när vi öppnade kartongen så var det inte alls en smaskig Dilan utan en äcklig Discopizza (köttfärs, paprika och räkor..yammii) Så jag ringde till pizzagubben och sa att vi fått fel pizza, han ursäktade sig väldans mycket och sa att vi fick en ny pizza ^^ Det var skoj..hoho..


Kvällen och dagen var iaf hur fin som helst och jag gör gärna om det! Speciellt pulkadelen! hah.. eller speldelen också.. och film.. och pizza! hääh..

och just ja, jag har en ny kategori: "Jag & Flickorna". Där hamnar alla strapatser som jag och flickorna hittar på, förhoppningsvis blir det fler dumheter! Fast jag funderar på om kategorinamnet låter lite perverst? Äh, det går ju att ändra i värsta fall..

Nä, nu ska jag och Lojsan titta på New Moon.. -.- Hoppas att jag inte dör! Eller typ tycker att den är jääätebra, hah..

Ha de bra, puss!


Juldagen.

Har inte hunnit lägga upp bilderna från juldagen plus att mitt bredband har vart paj ett tag. Men nu kommer're bilder!


Var först hos anton en stund, han gjorde en strawberry dakkärii till mig! Kan varken stava eller uttala dakkärii rätt så det får bli på mitt vis!


Min dumsöta biffbartender :*


Deras lilla förfest ^^


Sen gick jag till Nadine! På bild, jag och Camilla!


Nadine!


Hela gänget! minus Nadine som tog bilden ^^


Camillas glitterdildo!


Camilla o jag!


Jag och frida!


Frida o Kaisa!


Nadine o Fina. Vet dock inte riktigt vad dom gör ^^


Jag o Camilla med urringningen ^^



Frida med peruken!

Sen dog min kamera så inga bilder från Bongo, men vi hade skoj (:






RSS 2.0