Jag lever, jag lovar!

Jaa, jag gör ju det. Även om jag inte har skrivit något sen förra fredan.. Anledningen är att jag har bott hos anton hela veckan och har inte orkat skriva något. Pappa började åtta denna veckan så kunde inte åka med honom till jobbet, så det blev smidigast att bo hos anton. Provade att åka buss i måndags. Bussen gick 05.50 från Habo och jag var på Signtronic ungefär 7! Men nästa vecka börjar pappa sju igen så då åker jag med honom! Så Anton, nu slipper du mig ^^



Ikväll är jag ensam hemma. Mamma och pappa ska på julbord och syster är i gislaved och rider häst! Men som tur är så kommer Anton och tar hand om mig (:

OCH! Åke cpkatt högg mig i ansiktet idag! Fick ett ordentligt grepp om käkbenet, lite läskigt faktiskt ._. Han var mycker sötare och behändigare när han var en liten skitkisse..



Älskar tjockismagen, hah ^^

PÖSS!

 


My Bloody Valentine.

Just nu sitter jag i Antons säng och försöker att komma på nåt vettigt att göra.. Han och Jeppi spelar zombiespel, hade ingen lust att sitta där o glo så nu är jag ensam!

Innan så tittade vi på en 3Dfilm, "My bloody valentine", ascoolt med 3D! Fast filmen i sig var väl sådär. Skådisarna var ganska dåliga ochjag vet inte om handlingen var så bra heller.. Den handlade om ett gäng gruvarbetare som dog i ett gruvras, fast en kille överlevde men hamnade i koma, när han sen vaknade upp ur koman ville han typ hämnas av någon konstigt anledning och köttade ihjäl halva sjukhuset.. Ganska skumt faktiskt.. Och sen handlade det om att folket i byn trodde att han hade kommit tillbaka (det hade gått 10år sen raset), alltså var det en snubbe i full gruvarbetarklädsel som gick runt och mördade folk med sin hacka. Brutalt med 3D, speciellt gubben som fick sin käke avsliten, käken tillsammans med blod och diverse delar flög sedan igenom luften mot oss tittare. Äckligt men tufft som fan! Men titeln och handlingen är liiite långsökt. Tydligen hade gruvraset hänt under alla hjärtans dag och gruvarbetaren slet ut sina offers hjärtan och la dem i hjärtformade chokladaskar. Hm..
Här är iaf trailern!


I övrigt så är jag trött och sliten efter jobbet. Mina händer är fulla av små och mindre stora skärsår från skalpell, kniv, vassa plåtar och plastskivor. Så varje gång jag tvättar händerna svider det så grymt mycket och jag har lyckats att skära mig mellan fingrarna och det gör så förbannat ont nu när jag skriver x)
Och idag det gått riktigt bra, förutom att jag var tvungen att göra om fyra mindre skyltar bara för att folieloggan var för liten.  Skitsurt att göra om saker. Men sen harj ag gjort Nettoskyltar hela dan. Jätteskoj! och bra blev dom också..



Små vovvar! Eller ganska stora typ 1,5m.. ^^

Häpp, ska nog rota i antons filmlåda och se om jag hittar nåt.
PÖSS!

 


Död.

Praktiken på signtronic har börjat! Det går hyfsat bra, lite annan teknik med folien och en heeel del nya moment som jag måste lära mig. Igår fuckade jag upp en Elonskylt minst fem gånger innan den blev någorlunda bra. Inte alls van vid att lägga sån folie och inte heller med vatten. Men nu kan jag det!

Och idag fick jag lite boost, behövde verkligen det, bröt nästan ihop igårkväll. Jag tycker ju att jag är bra på att göra skyltar men igår kände jag mig värdelös.. Iaf så skulle jag och Frida (en annan praktikant som har varit där aslänge) göra en skylt tillsammans. Skylten var typ 3m lång och 1m hög så det var ganska stora bokstäver. Men vi bestämde oss för att läga foliebokstäverna utan vatten. Det är lättare att lägga med vatten om man vill undvika luftbubblor osv, plus att man kan rätta till om det blir fel. Vet inte om ni hänger med men jag berättar ändå! Men vi la den torrt, som det heter, och jag är ju van vid det så för mig gick det skitbra.

På Skyltpoolen lägger dom knappt inget med vatten och inte i skolan heller så det är ju så som jag har lärt mig. Så de bokstäverna som jag la blev superfina!

Imorn så kör vi på högsta växel, asmånga skyltar som ska vara färdiga till fredag och dom flesta är knappt påbörjade så vi får nog jobba över.

Men nu måste jag duscha och sen ska jag inte göra ett skit! Supertrött..

PÖSS!


Helg.

Imorse rignde af och jag ska börja praktiksera på måndag kl.7! Äntligen.. Kommer att vara helt död, måste typ åka hemifrån vid sex för att hinna till Haga..hah.. Men kanske kan åka med pappa, om han är snäll!

Ikväll ska jag vara hemma, skittråkigt! Mamma jobbar kväll, pappa slutar sent och lollo skulle nog till en kompis. Så jag är i princip själv hemma ._. bajs. Imorn ska jag jobba och sen gå på fest. Antons pappa fyller 50 så det blir nog partyparty!


Ne, nu ska jag spela sims, tiden försvinner bra då!

PÖSS!

Hos Anton.

Sen igår så har jag varit hos Anton, sovångesten är nästan borta och jag känner mig inte lika ensam längre.. Längtar förbannat mycket efter en egen lägenhet och att alltid kunna vara med honom.





och jag tycker att ni ska ta er tid att lyssna på denna låten..

PÖSS

Regnet mot fönstret.

Just nu peppar jag för att åka till simhallen. Mammas idé och jag älskar ju att simma! Så idag tänkte jag iaf simma 1,5km som lite mjukstart. Dessutom så kanske jag kan sova lite bättre ikväll. Senaste veckorna har jag legat o vridit och vänt på mig i flera timmar, grubblar på allt möjligt och kan helt enkelt inte slappana av.. Men inatt somnade jag nog relativt tidigt, gick o la mig vid tio och somnade nog vid två.. Regnet som smattrade mot fönstret var lite rogivande och hjälpte en del annars hade jag nog inte somnat före halv fyra.. yey.

Well well.. Hörs kanske senare, PÖSS!


...

Jäkla pissliv.

Tydligen så misstänker AF signtronic för att utnyttja praktikanter och det måste redas ut massa saker innan jag kan komma dit och praktisera.. Så nu måste jag vänta på besked. Satfan.
Så idag har jag varit allmänt deppig och arg. Tills farfar kom på ett spontanbesök och gjorde mig litelite gladare.


Och nu letar jag runt på internet efter något att  fördriva tiden med.. Hittade en ganska bra grej! http://www.spinningring-uk.dk/spinning_ring_index.html 



Så den här har jag designat, ska önska mig rosringen och den översta ringen i julklapp..!

och jag gillar deras reklambilder..








 



Speciellt den första med bläckfisktjejen. Såna bilder skulle jag också vilja göra någon gång, någon som känner sig sugen?

Jaja, nu ska jag se om jag hittar nåt annat att göra.. PÖSS!

Hos tandläkaren.

För en månad sen så var jag  hos tandläkaren. De hittade inga hål eller nåt men sa att jag hade inflammation på salivöppningen och att en liten blåsa hade bildats under tungan. Visst låter det underbart äckligt? Aja, iaf så sa de till mig att äta sura saker så kanske det skulle bli bättre..

Några dagar senare får jag ett brev från tandläkaren, "Du är välkommen till oss den 9e november 12:10. blablabalb". Hopp tänkte jag, nu ska de kolla upp den där blåsan.. Säkert bedöva mig med jättesprutan och sen kötta sönder min mun med en jätteskalpell. Ja, jag haatar tandläkare. Man vet aldrig vad dom ska göra ._.
Hela veckan har jag haft ont i magen av oro och målat upp vidriga och obehagliga bilder på hur de skulle ta bort den förbannade blåsan. Massiva floder av blod och en köttad tunga var vanligt i bilderna..

Och idag: Skitnervös så cyklar jag  iväg till tandläkaren, skakigt väntande i väntsalen.. Hoppar till av tandsköterskan som ropar ut mitt namn, sätter mig i stolen. Hon börjar ta fram röntgengrejen och stoppar sedan in den gula plastkroken med den lilla fotoplåten av plast. Jag är fortfarande dönervös och kan absolut inte sluta vifta med fötterna. Tandsköterskan säger till mig att sitta still, "Bilderna blir ju alldeles suddiga!". Jag skrattar lite nervöst och försöker vara så stilla som möjligt. Tror att jag lyckades, förutom att tårna fortsatte att gnaga sig ut ur skorna.

Sen fick jag ligga där och vänta på min tandläkare, fick vänta en ganska lång stund. Men sen kom hon inrusande från ingenstans och kollade på röntgenbilderna, "Ja, det ser ju riktigt bra ut. mhmm.." Sen började hon gräva i min mun, hon andades väldigt häftigt bakom sitt mintgröna munskydd medan hon karvade mellan mina stackars små tänder. "Mhm, lite tandsten där. Ska bara ta bort det..." Hatar den förbannade supervassa krokgrejen som dom gräver med ._.

Förra gången drog hon nästan ut en tand. Kändes det som iaf.. Sen fick jag iaf skölja och hon visade mig hur fina mina tänder blev och att det här året var det sista året då jag inte behöver betala något.. Exakt samma sak som hon sa förra gången jag var där. Sen log hon glatt och sa "Jaha, det var det det. Ha de så bra, hejdå!" Jaha, men salivinflammationen då? tänkte jag men struntade i att säga något och sprang fort som fan där ifrån!

Antingen glömde de bort inflammationen eller så tyckte de att jag skulle komma på undersökning en gång till.. Jag är iaf nöjd, jag slapp sprutan och en eventuell punktering av blåsan! Fast jag har oroat mig helt i onödan..


Resten av veckan ser ut så här:

Tisdag: Möte med Conny på AF kl 10. Fixa en grej på banken.
Onsdag: Eventuellt så praktiserar jag på Sign Tronic!
Torsdag: Ev. praktik.
Fredag: Ev. praktik.
Lördag: Städjobbet 3h, sen ledigt!
Söndag: Slöa.

PÖSS!


Halvhalvhalv sjuk.

Nu är det så gott som klart! Efter många mail fram och tillbaka med arbetsförmedlingen så ska jag dit på tisdag och skriva på papper om praktik och jobbgarantin. Alltså så ska jag praktisera på Sign Tronic! Äntligen lossnar det! Jag slipper iaf gå hemma hela dagarna och inte göra någon nytta, sen hoppas jag på att jag blir anställd. Verkade ju så när jag var på intervju för några veckor sen. Så håll tummarna för mig!

Och håll tummarna för att jag slipper bli sjukare än vad jag redan är. Har varit lite risig hela veckan, typ som man är innan en dunderförkylning brakar loss. Men än så länge är jag kvar i det första stadiet av en förkylning. Alltså hängig, seg, tung i huvudet, liiiite feber och liiiite halsont. yey!

Ja, det var väl det jag ville säga. Kanske skriver lite senare..
Nah, jag bjuder på en bild också! Hittade gamla foton på pappas kontor, otroligt söta..


Här är jag när jag är sisådär 6 år. Inte mycket som hänt på
13 år, haha.. Förutom att jag har lite kvinnligare former och
kaaanske ser lite äldre ut.. Men bara kanske!


PÖSS!


Guys and Dolls.

Åh, jag vill se den här musikalen!
Är inte jätteförtjust i musikaler o sånt men den här verkade bra, liksom Broadway på 50talet!  



Någon mer som känner sig lockad? Let me know!

PÖSS!

Halsdukar och Matrix.

Idag var det tänkt att jag skulle gå upp vid nio och hinna med en himla massa grejer. Men somnade vid två inatt  så när klockan ringde imorse så oooorkade jag verkligen inte gå upp. Så jag sov till tolv, hah. Ne, det var inte så kul men utvilad var jag iaf. inte.

Blev en seg frukost och sen satte jag mig i soffan och kollade på film men mammi. Hon är sjuk så hon har tittat på Matrixfilmerna i två dar nu och är helt besatt, så söt. Så idag tittade vi på trean, och under tiden började jag virka en halsduk och när filmen var slut så var halsduken klar ^^ Snabbt ska're gå!



Supermysig! Och om ni undrar så virkade jag med fingrarna och så är det en sån där halsduk som sitter ihop och som man drar över huvudet två varv. Typ.  Min kusin gjorde en sån när jag var hos henne på praktik förra hösten, så det är hennes idé från början så att säga..
Sen gjorde jag en till mamma också, fast lite mindre och  gräddvit. Tog max tio minuter, väldigt praktiskt!


Resten av dagen har jag fipplat med den förbaskade hemsidan, men nu är det bara en liiten grej som ska fixas och sen ska den ut i  thö sajbör späjs! Fast den är inte så fin, eller inte så komplicerad iaf. Men moster verkar vara nöjd så då duger det! 

Och jag är lycklig, för nu får jag in lite kommentarer! Wiii.. Och som svar till Mirran: Camilla sydde cupcakedräkten själv, och om du känner Selma med den fina frisyren så kan du hälsa henne att hennes frisyr är söt ^^


Jäjä, nu ska jag återgå till mitt liv. PÖSS!

 


Måndag.

Nybakad och nyklippt! Och båda blev lika barnsligt söta..

 

PÖSS!



Halloweenfest hos Martin 30/10

Bilderna får tala! (och bildtexterna ^^)




Sötcamilla var en Cupcake!




Gustav, Ellen och vampyrmartin.
Vet inte riktigt vad Gustav & Ellen var men läskiga var dom iaf ^^


Cupcake & SailorGirl!


Vampyrprästkakan!


Min GuitarHeroanton <3


Prästkakan igen!


ÖLSPEL!


ÖLSPEL!


ÖLSPEL!


DUM!


^__^



^__^


En del av alla tusen hoppbilder vi tog!


Alla är sjukt roliga ^^


Kanske den roligaste, Gustav är klockren ^^




^
Okej, den här är roligast ^^


Älskar Martins min..hah


Sen lekte "kroppsdel mot kroppsdel med ett kort emellan"!
Här är panna mot hals...


Underbart ^^


Så söta







Lagom porrigt, fast porrigast är Jeppi med blicken ^^


Smidigast


Lagom suspekt ^^


Sen blev vampyrmartin cupcake och efter det åkte vi hem..



Jätterolig och mysig kväll, synd bara att vi inte blev så många som planerat ._.

Och jag vill klä ut mig nån mer gång! Maskerad snart?!?!

PÖSS!

RSS 2.0