Bakis.

Jaaa, idag är jag bakis. Väldigt konstigt.. Och känner mig dålig fortfarande x) borde börja med att äta massa bröd när jag kommer hem från en utekväll som jag gjorde innan. Men kul var det igår iaf! Vill inte veta hur mycket pengar som gick åt. Skitsamma. ^^ och jag är glad att jag inte hängde med punkarna hem på efterfest. Tydligen så skulle dom tatuera sig o hålla på, kom på det innan.. Hade kanske slutat väldigt dåligt x)

ne nu ska jag och anton åka, hejsvejs!

Hihi. jag är full..hihi..

Nu är klockan lite över tre och jag kom precis hem från en sjukt bra kväll. after worken var asbra. cpbilligt och fin buffé på det blev väldans bra. Just nu är jag ganska full så om det blir lite osammanhängande så kan det bero på det.. Iaf så kostade en drink med 6 cl sprit 66kr på munken. är inte det helt sjukt bra eller? jag köpte nog ganska många, annars skulle jag inte vara så här snurrig nu ^___^ sen provade jag tequila för första gången. riktigt gott faktiskt så det  ska jag göra fler gångetr.´och jag har rökt rättså mycket ikväll så jag är löite nickokickig också ._. jobiugt. sen hängde jag nästan med ett punkar gäng på efterfest men bangade i sista sekund och åkte hem till anton ist. och ni vänta rjag på att han ska komma hem från jobbet/bongo. Han är så fin när hanblandar drinkar.

och jag önskar att jag hade med mig kameran men den glömdej ga såklart hemma. typiskt mig. men aja..
nu kanske jag ska sova.. jo det ska jag.puss på er!



"Det Blir Bättre Efter Lunch."

Nu sitter jag på jobbet och är mätt, har tryckt i mig massa kav (korv). Det var gott. Och om ni nån gång känner er lite deppiga så kan ni göra som BlondinBella och tänka att det blir bättre efter lunch.

Hejrah!


Öland <3

Tänkte egentligen lagt upp det här i typ måndags men har inte hunnit. Men nu! Förra helgen var helt underbar, var på öland med anton. Lördan var mysig, shoppade hela dan och sen på kvällen tog vi cyklarna  till våran strand. Myste i solnedgången med några breezer och chips. Mjaoh <3



Tanbär är min nya vän ^__^


o så lite av det jag köpte




plus en tjockiströja från de palma och ett fint glas som jag ska ha till hultan ^__^

I helgen så ska jag på after work med jobbet och på söndag blir det liseberg med lojsan!


Puss!

 

 


Lite Nostalgi.

Idag har jag och Therese flamsat omkring som vanligt, trots att vi var ovanligt sega och trötta. Packat massa grejer idag, bla annat bokiaskyltarna vi gjorde igår. Som vi antagligen måste göra om för att det står fel på dom -.- bajs på det! Men vi hänger inte läpp för det tycker therese, så jag ska försöka vara lika positiv som hon är. Iaf så har vi pratat om barndomsgrejer idag. Kom in på Spice girls och massa gott godis som man köpte när man var liten. Jag fick alltid min lilla veckopeng på lördagar och då gick jag alltid till Kalles Kiosk och köpte ett paket med Spice Girlsbilder och lite smågodis. Typ Sura Smärken, Banana Skids, olika klubbor, surt pulver som låg i plastfrukter ( kommer nån mer ihåg dom? HIttade ingen bild på google ._.) och bubbelgum för 50öre styck. Fint det sörru. Och nu när jag har googlat runt efter bilder så kom jag att tänka på alla matsalsdiscon som man var på. Det var nog höjdpunkten i livet. Man fick sminka sig, spraya på sig hur mycket kroppsglitter och hårglitter som man ville, måla naglarna i det knalligaste lacket man hade helst med glitter det med, massvis med ögonskugga, hårmascara och småsmå söta hårklämmor. Kommer ihåg att jag hade hårtatueringar som satt i håret. Lite opratkiskt och jobbigt men ack så fint! aoh. fina tider.





Blir helt galet godissugen av att kolla på bilderna. Speciellt av diamantringklubban, finns inget godis som är så sött och gott! Yammiiiii ^___^


Snart läggdags, några vänneravsnitt så somna jag nog gott sen. Puss på er!

Njuw Glassäss!

Hämtade mina glasögon idag, fina right?




Annars mår jag väldans bra. Har varit en konstigt bra dag idag. Tisdagar brukar annars vara helt cpsega och dåliga. Men inte idag! Jag och Therese har jobbat som små hamstrar idag på jobbet. Fått massor gjort, bla 66st skyltar till Bokia. Så går ni in i en bokiaaffär nån gång och ser en svart skylt som det står massa saker om att du får pengarna tillbaka om du inte gillar boken och blbalbal så är det antagligen jag och tessan som gjort den!

Snart ska jag duscha och sen plugga teori för imorn ska jag till körskolan! tjohoow!

hihi, ska till öland i helgen! kanske därför jag är lycklig ^__^

hejrah!

Camillas Partii.

I fredags var jag hos camilla och firade hennes 20årsdag. Helt sjukt bra vare och vill åka dit igen ^^

Här är lite bilder!

















Little Lump of Sugar.

Idag fyller Lojsan 17år. Helt galet. Men grattis grattis! Och eftersom att jag är en pärla till syster så fixade jag frukost på sängen.





Jättefint halsband fick hon också. (Köpt på Bikbok)




Mamma har gjort så fint!

Alla gäster kommer runt sju, och jag har redan sminkat mig och fixat så jag har lite tråkigt just nu. Lyssnar på rockabilly och fryser. Förbannat kallt här i källaren. Borde packa till imorn, ska till camilla! Ska bli asroligt och jag ska supa henne under bordet ^__^ Jag och lojsan var på A6 i tisdags och shoppade. Jaa, igen. Är där alldeles för ofta. Iaf så köpte jag en skitsnygg svart klänning på H&M som jag ska ha imornkväll. Sen kunde jag inte låta bli att köpa en ring på BikBok och så hade dom halva priset på nagellack på H&M så det blidde ett sånt också. Egentliten så skulle vi bara lämna tillbaka skor..häh. Men nu har jag bestämt att jag är bannlyst från shopping.! Eller kanske ska köpa en jacka och töjning imorn i Gbg men absolut inget mer! O så ska jag hämta mina glasögon imorn med! hihiihih. Ska bli spännande, kommer knappt ihåg hur jag såg ut i dom. Men det blir nog bra. 

En bild på nagellacket och ringen innan jag går:
(som en liten parentes så är det apbra att måla naglarna under tiden man kollar på film, för då riskerar man ju inte att stöta emot nåt om man inte låter det torka ordenligt. Och om det kommer utanför, vilket det gör för mig hah, så försvinner det om man duschar. Nagellack sitter inte lika bra på hud liksomliksom.  Himlans tur för mig som kladdar ^__^)



Himlans fint! Bikbok har btw mycket fint, men fick hindra min köplust. Har köpt sjukt mycket smycken på sistone. Ja just det ja, köpte ett halsband på H&M också, med fjädrar o grejer. Fulsnyggt typ.. Syns lite på kommande bild, andra halsbandet från vänster. Tror jag. Det som är jämte ankaret iaf! Och som ni ser så är det en del halsband där, och de har kommit de två senaste månanderna typ x)




Ne nu hinner jag inte sitta här längre! Ha det fint, PÖSS!

Crazy Curl.



Lite lockigt kanske det blev av snurrorna men med tanke på att mitt
hår är ganska lockigt annars så är det nog ingen skillnad.. Och jag tänker gå
 emot mig själv och inte göra nåt med håret utan ha det utsläppt och vilt.
 Förutom luggen då ^__^


Nu ska jag snart gå! HEJRAAH!


Märk gärna att rubriken kan betyda två saker! galen lock och galen flicka.
 Om man uttalar lite annorulunda. Mycket fiffigt tyckte jag!
Plus att det är roligare med en ful min ^__^


Beauty Night.

Glömde att stänga av alarmet på min mobil så den ringde halv sex.. Och jag kunde inte somna om så det var väl lika bra att gå upp. Så nu har jag duschat och just nu väntar jag på att mitt hår ska torka så att jag kan ta ut snurrorna i mitt hår. Kollade på massor med klipp på youtube om hur man sätter upp olika 50tals/rockabillyfrisyrer.  Så just nu har jag två uppsnurrade hårslingor på varje sida om luggen. Mest för att se hur det blir. Kommer antagligen platta ut dom sen iaf. Vid tio ska jag och Kaisa åka till stan. Jag får absolut inte köpa nåt, eller typ strumpbyxor med sömm men inte mer än det!! Har gjort av med allt för mycket pengar.. Igår var jag ju på synsam och provade glasögon, slog till på bågarna från skaga och bernadotte. 4500 drogs från mitt konto.. Men det är ändå en grej som jag behöver och jag kommer ju använda dom nästan varje dag så då blir ppa-värdet (pris per användande) jättelågt! Sen på kvällen hade Lojsan sminkparty med sina kompisar och hon hade en plats över så jag hängde på. En kompis till oss, Linda, har börjat sälja Mary Kayprodukter så hon visade oss massa bra hudgrejer och foundtation osvosv. Jag handlade nog för 2300 x( hah. Men jag behöver satin handspaketet för mina händer torkar snart ut och försvinner, jobbet sliter verkligen på händerna. Sen tyckte jag att jag behövde rengörings och återfuktande grejer så det köpte jag också, plus en ögonprimer, eller vad det nu hette, som håller kvar ögonskugga. Och såna här produkter brukar hålla länge så det är nog värt det. Hoppas jag. Och det känns bra att kunna fråga någon som vet om sånt här för jag kan verkligen iiiingenting, så det ingår väl lite i priset. Plus att jag kommer bli himlans snygg!



Så här mysigt hade vi det! Lojsan och hennes kompis Agnes provar foundation om ni undrar varför dom står vid fönstret.


Jahanehe, annars ser helgen ut så här:

- Stan med Kaisa, som sagt.
- Anton jobbar inte ikväll så ska mysa med honom, kanske blir bio.
- Imorgon ska farfar firas.

Och sen är den slut. Tråååkiiigt! Men tur att jag har blivit så morgonpigg så att jag kan gå upp så här tidigt ^__^

Aja, nu ska jag  sminka mig och äta frukost. Kurrar i min lilla mage.

Shop 'til You Drop.

Kom precis hem från stan. Fixat tid på synsam på fredag så då blir det nya brillor! Gick till körskolan men hade självklart bara kontorstid måndag & onsdag -.- Men tog massa papper och grejer, och tänkte att jag ska gå dit imorn igen. Sen åkte jag och lojsan till a6, känns som att jag är där varje vecka x) Köpte skor och en jättesöt klänning. Men vet inte om den är för fin, men jaa.. Så här ser den ut iaf:



(Superful bild men ändå.. )
Med lite 40talsfrisyr och strumpbyxor med sömm så blir det nog finemang.. Eller? ._.

O så skorna!






Så nu har jag lite ångest över att jag köpte klänningen, vet inte när jag ska ha den.. Kommer ju vara helt överklädd var jag än är..typ. Hjälp miig!

och nån som vet hur lång tid man måste vänta mellan töjningar i öjat? Vill trycka i nåt större men det är kanske lite tidigt?

Jahanehe, nu ska jag kanske äta nåt och sen sova. Häirah!

I Got My Eyes On You 'Cause You Dance So Good.

Inatt när jag inte kunde sova bestämde jag mig för att denna veckan så ska jag ta tag i mitt liv. Jag ska anmäla mig till en körskola, köpa årskort på rosenlund och fixa tid hos en optiker. Hittat fina glasögon som jag verlkigen hoppas att jag passar i.



Fast dom är säkert för fyrkantiga ._. Iaf så hoppas jag hitta ett par åt 50tals hållet.!


I helgen var jag och anton på marknad i Skillingaryd. Köpte en töjning så det jobbar jag på nu, gör svinont men det är det nog värt. Imorn ska jag och lojsan sola efter jobbet.. O så jobb o jobb o jobb.. Men det är skoj!

Nu ska jag duscha o sen sova, ha det bra. pöss!


RSS 2.0