Söta Kattskrället.

Idag har det varit en ganska bra dag. Ligger bra till på jobbet, fick det mesta gjort som var planerat så slapp jobba över. Så det blev a6 med Lojsan, fyndade mycket fint. Höll på med ett bildkollage men dumkatten gick lägligt nog på stäng av-knappen, när jag hjälpte emil med en grej, så allt försvann. DUM.  Kan iaf berätta vad jag köpte.: tre volangiga sommartoppar i fina glassfärger, två par ballerinaskor, en liten trikåklänning, en t-shirtbh, trosor o lite annat bra att ha.


Just nu lär sig emil att redigera bort reg.plåten i ps. Väldigt söt ^^ Lika dum och söt som katten!






Habo Second Hand.




Riktigt nöjd! Bilder från midsommar kommer nog ikväll, har fullt upp hela dan idag. Ska in till stan o greja lite och sen kommer farmor hit för lite fika o husesyn. Förhoppningsvis kommer lojsan också!

Puss så länge!

Monstergubben.

Måste bara visa den här gigantiska jordgubben. Nästan lite skrämmande stor..



Natti!

Kli i Fingrarna.

Hejhej. Jag är helt slutkörd och har ingen ork eller lust att göra nåt. blöööh. Stressen och slitet på jobbet börjar komma ifatt. Tur att det bara är en vecka kvar till semestern! Ska bli så himla gött.

Iaf så har jag köpt mig en fin bok idag! 179 riksdaler på Willys. Jag blev -riktigt- sugen på att virka en pläd med farmorsrutor (andra bilden med den rosa rosen) skulle passa fint i sovrummet. Längtar efter att få börja pyssla med alla idéer boken gav mig. Har en inköpslista i huvudet och det mesta kan nog köpas på second hand. Så det passar ju bra att jag och emil ska till Habo imorn. Det lär ju bli en tripp till second handen där, som för övrigt är en av de bästa här omkring. Man hittar alltid något fint (: Om ni vill åka dit så ligger det »här«, och om ni är lite hemma i Habo så ligger det ungefär vid stationen och mitt emot kommunhuset. Tyvärr så är det bara öppet torsdagkvällar och lördagsförmidagar så man får passa på!

Lite bilder..

 

Lampan har jag fått av min mormor, så fin! Jag tror att det var hennes mammas/mormors så den är ganska gammal och fint sliten. Passar perfekt i sovrummet. Det är mycket som händer i sovrummet just nu. Klurar på något kollage av ramar och bilder över sängen, ev. en hylla också.. Får se vad som händer. Regnar det på semestern så vet ni vad jag kommer att pyssla med ^^

 

Aja. På tal om mormor så fyller hon 85(!) på fredag så då ska vi fira henne samtidigt som midsommar. På kvällen blir det grillfest med fina folket hos Becka och Andreas o så lilla Noa såklart.

 

Nä nu får det vara nog med skriverier. Hörs!


Heaven’s Crystal Tears Washes Every Sin Into the Ground.

Grillkvällen igår blev lyckad, bortsett från mängder av regn och ett mindre kaos av hundar. Men köttet blev faktiskt riktigt gott! nonomnom. Idag gör vi inte speciellt mycket, skulle egentligen till garaget men vi får snart lite mer spontanbesök av Farfar och min ''plastfarmor'' Anita. Fikamys. Ikväll blir det antagligen soffan och en bra film. Hoppas att ni har det mysigt i regnet. pöss.



En av pionerna i köket.

Rock-a-Bayou Baby.

Nu har mamsen och lojsan åkt hem. Jättemysig dag med mat, fika, mys med stallkatterna och pyssel här hemma hos mig. Målade våra naglar med mina konadstämplar. Riktigt fina blev vi! Emil har spelat paintball och är helt mörbultad, stackarn. Snart ska vi till jim och emelie, grillning med fint folk. Lite P2drinkar lär det också bli, ihi. Så bäst att jag gör mig snygg. PÖSSS!


Lite mys med tissen igår *:




Glasburk.

Spontanpyssel när jag ändå hade framme sy/pyssellådan..

 

 

 

Gillar första meningen på andra bilden, ''Väldigt lätt och inte alls svårt''. Man blir trött av att fixa o dona. Så nu ska jag äta chokladpudding med min pudding.  Natti!


Fredagspyssel.

Så här har jag spenderat min fredagskväll:


Finbesök.

 

I onsdags kom Lojsan o hälsade på! Hon och jag åkte till Ikea o shoppade loss. Nya glas, en väldigt praktisk fackgrej till min garderob, en stor låda till sängkläderna och krukor till sovrummet. När vi kom hem gjorde Emil tacos o så blev det filmmys. Såg Limitless, sjukt jäkla bra film! Handlar om en kille som försöker bli författare. Lever i en stökig lägenhet och ser allmänt dräggig ut. Han blir snart vräkt och hans flickvän har dumpat honom. Sen råkar han stöta på en gammal bekant som ger honom ett piller.. Sen säger jag inte mer! Se den, sjukt bra. Kanske lite lång men det behövdes.

Igår åt vi glass från kiosken. Helt okej faktiskt, men förstår inte riktigt varför alla vallfärdar hit för glassens skull? Har aldrig sett så långa glassköer i hela mitt liv. Vi avnjöt iaf glassen hos Emils föräldrar, gosade med kattungarna o tittade på hästarna. Ove har fått syskon, tre veckor gamla små lurvtussar. Fick ingen bra bild men såååå söta! Fast inte lika söt som Ove när han var lite. hihi. Aja, iaf så däckade jag rätt tidigt, vi har börjat jobba kl. sex hela veckan o jobbat över en del dagar också. blö. Men Emil och Lojsan undehöll sig själva med film som tydligen var bra. Typiskt.


I Love to Have Schweppes With Strangers.

Som vanligt är det mycket att göra på jobbet. Känner mig så stressad att jag inte får nåt gjort alls. Dumt. Men igår fick jag och emil iaf ett städryck o rensade lägenheten på krimskrams. Mest emils som han inte orkade slänga när han flyttade hit x) Blev tre stora sopsäckar plus tre kartonger med skit till containern. GÖTT. Så nu finns det massor med plats i våra garderober och en fräschare lägenhet! 

Annars börjde jag med PVinredningen i helgen. Tog massa kort så ska visa sen när jag är klar. Steg för steg. OM det blir bra i slutändan vill säga x) Känns bra att bilskrället snart är färdig. Till den här sommaren iaf, sen kanske det blir lite mer förändringar till hösten/vintern.

Imorn hoppas jag att vi slipper överitd och att lilla lojsan kommer hit o har lite sommarlovssemester och kan vara kattvakt åt Ove. Som för övrigt sittter i fönsret här bredvid och lurar på mina skrivande fingrar.

Jaja, nu ska jag krypa ner hos Emil som ligger i sängen och tittar på sin relativt nya Tv/dataskärm. MYS.
O så en bild från förra helgen!


'58 Bonneville.


PÖSSSS.

Torsdagspyssel.


Tapeter.



Är på jakt efter billiga tapeter/tapetprover och snubblade över sidan måleributiken.se med många bra och fina prover. Ska nog beställa hem den här sötingen och någon/några mer till ett byråprojekt. Hihi!

Nu ska jag göra mig snygg, hämta syster i huskvarna o sen blir det camaro och andra grymma bilar hela kvällen. PÖSS!

RSS 2.0