On a Strict Rock 'n' Roll Diet.

Sämst på att uppdatera det senaste. Eller det har jag nog iofs alltid varit, häh ^__^ men hinner liksom inte sitta här o greja hela tiden. Fattar inte hur alla andra hinner? Fast jag jobbar ju hela dagarna så om jag inte gjorde det så skulle jag säkert skriva hela tiden.. Iaf så är jag förkyld, yey! Knapprat ipren för att orka jobba och häver i mig echinagard i hopp om att jag ska bli frisk fort. Vill inte vara sjuk till helgen, åker till skåne/köpenhamn med familjen och vill absolut följa med. Fast det är så typiskt att jag ska bli sjuk innan nåt sånt här. gaaahr. Trött på att må dåligt hela tiden. Men jag är iaf inte lika melankolisk längre vilket är jääätteskönt.

Nu är jag iaf själv hemma hos emil, han jobbar o sliter. Så jag har fixat o grejat lite i lägenheten. Så mysigt att städa o feja. Längtar ihjäl mig efter ett eget ställe. Typ på g med fast anställning nu  så ska nog ta tag i lägenhetsletandet på allvar. hihi! 

Helgen var btw helt underbart bra! Fullbokad som sjutton men det hände bara bra saker så det gjorde inte så mycket ^__^

Fredan - Bio med Emil, såg den nya Harry Potter. Förbannat jäkla skitbra! Vill se den igen.. Efter bion gick vi till Ztyle där John Lindberg Trio spelade och emils kompisar hängde. JLT var asbra live, inte gillat dom så mycket innan men helt klart bättre live.

Lördan - På förmiddan var vi hos min moster och hennes kompanjon. Fixade foliedekor i deras massageställes fönster o sådär.. Sen tog vi en sväng på stan o shoppade lite. Jag fyndade en jättemysig matta på rusta! Sen åkte vi hem och åt lite o sen stressade vi oss fina och sen iväg till emils syster jonna o hennes sambo peter. Finfin rockabillyinflyttningsfest. Skrattade så jag grät o dansade o hade det förbaskat bra. Så väldigt lyckad fest <:

Söndan - Vaknade och mådde som vi förtjänade men efter lite mat så kändes det bättre. och tur var väl det för på kvällen åkte vi hem till mig igen och firade pappa med halva tjocka släkten. Emil blev godkänd och överlevde persen. Plus i kanten för att pappa blev genuint glad för våran present. Skitsvårt att köpa saker till honom, men vi fixade iaf ihop en canvastavla med Bonnevillen som motiv. Skiiiitfin blev den. Gött att vi kan printa på canvastyg på jobbet och att emil är så händig så att han kan skruva ihop en ram.. hihi..

Jaja, nu ska jag slänga ihop lite mat till my man som borde komma snart. Jag har liksom varit duktig o handlat idag med! fiiiiint ^___^

HEJS!

On the Edge of a Know Nothing-town.

Lite halvkass start på denna veckan. Imorse mådde jag lite illa så som jag gjorde förra veckan och senare på jobbet så kände jag mig svimfärdig. uurghhg. Blodsockerfall antar jag för det blev lite bättre efter en banan. Hur blir man frisk från sånt liksom? Äta bättre? För den senaste månaden har det blivit wääääj too matjh fääst fååd. urk. Aja, eftermiddan var bättre och kände mig lite gladare också. Vet inte riktigt vad det är med mig men känner mig lite lagom melankolisk också. Trött på mig själv som aldrig kan må riktigt bra..

Iaf så har jag jobbat med s.k. plåtband till Huskvarna Stadshotell idag. Massa jobb men det kommer bli jättefint när det är klart. Jobbade över en stund och fick hjälp av emil. Fina fina emil. Tänkte att jag skulle göra en kategori med skyltar, eftersom att jag i princip bara skriver om jobbet.. hähä.. Finns ju ganska många i jkpg som jag gjort. Så det ska jag fixa tänkte jag! någon gång när jag hinner..

Nä nu ska det bli film o sen sovaaa. HEJHEEEJ!

Psychobitch.


©©©©

Lite ringrostig. Men det var kul iaf!


Liten och Sjuk.

Har varit hemma från jobbet igår och idag, svimmade igårmorse och känner mig inte alls på topp. Känner mig lite olustig och illamåendet kommer och går.. Plus isittande cphuvudvärk. argh. Fast idag är det iaf liiite bättre så kanske orkar gå till jobbet imorn. Utmanade sjukan lite innan för att se hur mycket jag orkar. Hämtade mitt körkort, postade iväg ett paket och köpte lussekatter. Funkade hyfsat  men var helt slut när jag kom hem. Och körkortet är heeemskt, jag ser helt livrädd ut på bilden.. hah. Väldigt likt, eller hur?




Aja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Typ sakna emil och kolla på tv.. Eller kanske leka lite i PS, det var längesen! Får se om det blir bra.

PÖSS!

 

 

 


My Babe.

Tänkte bara säga hur jäkla gött det är med lördag och hur bra jag mår ^__^ Igår var jag och emil en sväng på a6, han klippte sig och blev så himla fiin! Jag shoppade lite småsaker på H&M, en multipalett med massa ögonskuggor, fint leopardparaply, nagellack i nån skum mörk turkos nyans, två halsband som jag tänkte göra till ett och  lite pads o svampar o sånt där tråkigt som man måste ha nu för tiden. Det var skoj ^__^ o emil köpte en sjukt snygg jeansjacka på JC. Fint sörrö! Sen åkte vi hem till mig och åt mat med mamma o pappa, tittade på dobidoo o hade det sådär fredagsmysigt. Plus saffranskaka! NOOOOOOOM! Längtar till lussekatterna.nommnomnonm.

Idag har vi fikat på Johans o strosat lite på stan. Vi är så sjukt rockabillysnygga nu så vi var tvungna att gå en sväng. häh ^__^ 

Nä, nu ska jag hjälpa till med camaron. Emil gick i förväg till garaget. Jag har legat i sängen en stund och kvidit av mensvärk. yeeey! Sugen på saffranskaka.. hm.. nomnom ^__^


Kolla klippet. Låten är skitbra och Little Walter är ännu bättre och filmen Cadillac Records är förbannat bra!



PUSS!

Sugarbabe.

Häihäii!

Det blev garaget ikväll! Svetsat ena skärmen och skurit bort den andra o mätt in o breddat o grejat. ojojojoj. Så tröööööött. Saknar emil..

aoh. Lika bra att gå o lägga sig. Full rulle hela dan lär det bli imorn på jobbet.. jihow.

Tjatjaaaa!

Blöh.

Kom precis hem från jobbet.. Helt slut i min stackars lilla kropp, ooorkar verkligen inte stressa mer. Fattar inte att det kan vara så mycket att göra och att allt ska göras på två sekunder och att det helst ska vara toppkvalité på allt man gör. När blir det lugnt igen? aoh.. Äsch, pengar blir det iaf o det är gött. Plus att jag inte hinner göra åt dom. Yeaah ^___^

Annars händer det inte så mycket. Måste skjuta på garagebesöken pga jobbet så PVn blir nog aldrig klar.. Men igår hann jag iaf med en fika med Therese. Hon är helt klart bäst. Sen när jag skulle hem så körde jag nästan mot enkelriktat, hann uppfatta det i sista sekund o gjorde en fin vändning. Fastnade på nåt konstigt sätt med ena framhjulet o kom inte loss så jag stod där en bra stund o grejade..hähä.. pinsamt nog så var det utanför min körskola. häähähäh.. ^__^
Och mitt körkort har kommit men har inte hunnit hämta det. faiil.


Aja, nu orkar inte jag inte skriva mer. Blir bara väldigt osammanhängande ändå.. Så ska  krama på emil ist o sen sova riktigt gott.

PUSS!

RSS 2.0