Nymålat.

Ojojoj så fiint det blev här då ^__^ fast nu såg jag att jag ser naken ut på headern, men det är jag inte! lovar! och egentligen borde jag inte sitta här utan duscha och göra matlådor o sova. Men trååkiiit. Och jag har ny mobil :D supdernöjd!



Ne, om jag skulle göra alla saker som måste göras.. Hoppas ni gillar mina körsbär och bilar o det där! Puss och godnatt (:

 


Skitsippor och Lööf.

Är hemma och vilar min dumma arm. Så jag är allmänt uttråkad.. Men armen är iaf lite bättre! I onsdags fick jag massage och laserbehandling av moster kerstin. Tydligen är jag jättestel i skuldrorna och självklart i högerarmen som är överansträngd. Men Kerstin knådade på som sjutton och sen kändes det mycket bättre. Sen ordinerade hon promenader så att blodcirkulationen kommer igång, så det är ungefär det jag har gjort sen i onsdags.. Vilat och promenerat (stavas det så? ._. ). Och i onsdagskväll var anton här, vi mysfirade 2,5år.. hih.. Så jag bakade lite kladdkakmuffins o så gick vi en sväng i skogen. Fint sörrö! Sen var nästan armontet borta, min pojk är bra han <3



Fick användning för mina fina muffinsformar som jag fick av lojsan i födelsedagspresent..









Min snygging och min dummer :*


Och nu är jag trött på layouten här så ska se om jag kan knåpa ihop nåt nytt! Pöss så länge!

Mai Parti!

Helt sjukt galet bra och rolig kväll! Allt var perfekt och jaa.. Kvällen blev så himla lyckad (: Vi hade förfest hos nadine och jag hade fixat massa småplock som vi mumsade på. Sen drog vi ner till bongo o shotade o hade oss. Sjukt kul..hah. Madde gav mig en mintu som slog bra ^__^ Sen vid tolv sjöng hela bongo för mig o sen spelade DJn Happy Birthday To Ya. Sen kom min lille bartenderälskling (vet inte om jag sagt det men anton jobbar poå bonog nu!) ut från baren med en snackskorg till mig :D Jag har nog aldrig blivit firad på bra..hih.. Sen dansade vi rumpan av oss tills det stängde o då gick vi till shell och åt kaw ^___^

Kvällen i bilder:


Så här snygg var jag!


































































































Huuu, det var många bilder. Orkar inte skriva nåt till bilderna men ni klarar er så bra utan! Nu ska jag sova så att jag är pigg imorn! pöööööööössss!!!

Mek & Smek.

NU tänker jag uppdatera som sjutton! Först lite om helgen och sen tänkte jag lägga upp bilder från min födelsedagskväll förra helgen..ihih.. uhm. ja! I helgen dårå så har jag firat mamma och mig med farmor. Mamma blev överöst med massor med presenter och verkade lycklig. Jag fick en supersöt ring av farmor som hon hade fått av farfar när hon fyllde 20. Så jag blev jätteglad jag med! Fast kommer nog knappt våga använda den..hm..

Igår var jag och pappa i garaget och mekade lite. Jag städade ur min lilla PV och fixade batteriet och borstade tändstiften o grejade. Tanken var att vi skulle försöka få igång skiten och det funkade på första försöket! hih. Så min bil lever :D förutom att förgasaren läcker bensin och det är inte särskilt bra så vi måste köpa en ny. Men sen så! Annat trevligt var att jag hittade två råttskelett under baksätet, mums. Höll på att dammsuga upp råttboet som låg där och så fastnade nåt, trodde först att det var en kvist med torkade löv på men precis innan jag skulle ta i det så såg jag att det var en uttorkad råtta. Så fruktansvärt vidrigt. Isch. Sen hittade jag en till och då tyckte jag att jag hade städat färdigt. Bleh. Men fint blev det! Var på biltema idag o köpte en liten doftgran så snart luktar det jordgubb ist för gammal råtta ^__^





Min lilla blå. och det är inte jag som pajat framskärmen utan det är faktistk pappa. Men den ska antagligen lackas om o så ska skärmarna breddas lite o fixas så det gör inget. Nåt förslag på färg? Funderar på typ väldigtväldigt mörkblå eller grå.. Sen pratade pappa om att vi skulle klä om inredningen också, väldans pepp på det faktiskt. Speciellt nu när råttasen har tuggat sönder baksätet. Och det här känns som en rejäl morot till att sätta igång med körkortet på allvar. Tänk vad fräsig jag kommer bli när jag glider omkring i min färsmobil!
^__^

Andra saker som är nämnvärda:

- Min högerarm är paj. Kan knappt jobba för att den gör så ont, ska ringa till doktorn imorn och försöka få en tid.

- Idag började Maddes syster jobba hos oss, hur bra som helst (:

- Maaaaaaaaaaassa lön på fredag!!

- Jag ska från och med nästa vecka cykla till jobbet. Alltså de veckor jag bor hos anton, sjukt onödigt att åka buss  när det är så nära till jobbet. Dessutom funderar jag på att införskaffa årskort på rosenlund. (hah, jag skrev åskot. umgås för mycket med jönköpingsbor ._. )

- Tänkte också att jag ska skaffa nya glasögon, tänkte gå till specsavers men dom har  astråkiga glasögon ._. Finns det nån annan rolig? Nån som vet hur smarteyes är?

- Mina fotoförstoringar har kommit! Tror att jag nämnde det sist jag skrev. Snart ska de ramas in o upp på väggen. Bilder lär komma.

Jahanehe. Nu får detr vara nog. Hörs, pöss!


Födelsedagspeppar.

Ja, på söndag fyller jag år. Missa inte det! Planerar lite fest med flickorna, hoppas verkligen att alla vill och kan.. Annars blir det nog ingen rolig 20årsdag ._. Imorn ska jag till a6 efter jobbet och hitta nåt fint att ha på mig. Jag är verkligen sämst på att hitta något nu för tiden. Var i göteborg i fredags-lördags och shoppade hela fredan men det enda jag hittade var ett svart linne från gina och smycken från h&m och acessorize. Ändå gick allt på typ 800 spänn .__. bajs. Men imorn måste jag hitta nåt bra! Helst ett par nya skor också.. Några tips? Hittade en söt klänning från bikbok och en fin ring från h&m! Behöver mer smycken..häh..



Bajs på att jag aldrig får bilderna att bli centrerade!

Annat som hänt sen sist är att rut fick en liten kattbebis i fredagsnatt, supersöt liten lurvig sak. Men den var död så ja. aoh. bajs. MEN vi ska kanske köpa ny en liten kisse (:

I påsk så har jag som sagt varit en sväng i gbg, myst hemma hos anton och igår var jag, lollo och anton på lager 157. Hittade inget där heller egentligen, bara ett svart linne, hah..  Fast detta var iaf inte helsvart utan med smock över bröstet och typ lite broderade detaljer nere i kanten av linnet. Sen köpte jag tre harry potterfilmer också! Snart måste jag nog fixa en dvdhylla, blivit mycket film på senaste. Anton smittar av sig (:

Aja, ha det bra så länge, PÖSS!








RSS 2.0