Tapet.

 

Tadah! Äntligen på banan igen.

Lojsans Dag.

Idag fyller systrami 19 år så vi har varit hos mamsen o papsen på middag och tårta. Mysigt och gott som vanligt (: Fick med mig två 60-tals klänningar som min ''plast-farmor'' hade när hon var ung. En smörgul och en limegrön. Jättesöta båda två!

 

Annars händer det inte så mycket här hemma i huset. Varit lite förkyld under helgen så jag har tillbringat helgen i tv-soffan och underhållt mig med canal+. Pysselrummet står stilla, men kanske att jag orkar tapetsera imorn. Tog ut mig totalt med slipningen. Jaja, allt får ta sin tid.

 

Nu blir det sängen. Natti!


Lilletissen.

 

Den här lille tissebebisen ska antagligen få flytta hem till min lilla mamma.

 

 

 

 

Annars ska den bo hos mig ^___^

 

 

 


Altanen.

 

Så här ser vårt lilla hus ut utifrån. Inte jättevackert med rött tegel och blå detaljer, tycker jag. Om jag fick bestämma skulle jag måla allt vitt och foder i en grå nyans. Bygga ut altanen så att trallen fortsätter runt hörnet till vår andra uteplats. (Längst till vänster i bild så ser ni en skymt av ett par vita plaststolar.) Kanske bygga en inglasad histora någonstans.




Men än så länge är idéer och tankar i spån-stadiet. Bordprojektet är däremot färdigt! Emil är duktig och har skruvat o donat. Blev himlans bra! Kanske blir invigning till helgen (:

Mitt pysselrumsprojekt går bra. Egentligen klart för tapetsering men ikväll fick det bli lite tid i trädgården istället. Imorn ska vi nog köpa golv så vi får se om jag hinner börja tapetsera. Fick iaf upp tapeten i garderoben igår! Blev mycket, mycket finare. Supernöjd ^__^

Nu blir det soffan och Bygglov. Hejrah!

Valborg.

Perfekt grillväder igårkväll. Vi satt nog ute till kl. nio o njöt i solen.

 

Fjärde kvällen i rad med grillat. Nmnomnom.

 

En väldigt fin Valborg, kanske den bästa (:

 

Nu återgår jag till evighetsprojektet som jag trodde  skulle varit färdigt vid det här laget. Har snetaks-väggen kvar att slipa o det lär nog ta en tre timmar eller nåt, i bästa fall. Det här underarbetet är så fruktansvärt tråkigt! Sammanlagt har jag slipat i 13 timmar >.< Jag hade ju tänkt att det skulle vara färdigtapetserat i pysselrummet idag så att jag kunde ta mig an fondväggen i garderoben. Tusan. Nästa gång räknar jag med att det tar fyra gånger så lång tid som jag tänkt. Så'atte..


RSS 2.0