Blöööö.

Segdegar hos anton och fördriver tiden med maaaaassa vänneravsnitt. Fast det börjar bli lite tråkigt det också (skulle egentligen hem på morgonen o fixa grejer men oooorkade inte, häh. plus att anton är själv hemma..hihihihihihi ^__^ fast just nu är han på jobbet så jag är själv hos honom ._. en liten parentes bara, häh..) 

Iaf så är det här min sista semestervecka, kommer aldrig orka gå upp halv fem på måndagmorgon. argh.. Och jag som tänkte klippa hellugg på semestern.. för kommer nog inte orka fixa den varje morgon innan jobbet liksom. Eller gör jag det? För jag gillar helluggen ._. Eller vad säger ni?

 

o så borde jag verkligen färga håret, ser förjävligt ut nu.. Men seriöst, ska jag klippa lugg igen?

Det får bli dagens djupa fundering. Nu ska jag läsa teori eller se lite mer vänner..hähäääähä.

Hajrah!


Hem & Hobby

Tydligen kom inte det här inlägget upp i tisdags..:

 

Kort om helgen: Fredan blev riktigt mysig. Shrek var rolig men är inte direkt imponerad av 3D. Kanske ska vara mer action..  Det blev ingen bilträff, bajs. Träffade ist Toffe & John. Kollade på film och åt pizza ^__^ Sen åkte jag hem till anton och väntade på att han skulle jobba klart. Helt själv, alla andra var på öland, och cpmörkrädd. Men sen kom anton, typ 04.30, då blev det bättre. Borde gå en självförsvarskurs för det jag är mörkrädd för är våldtäktsmän, rånare och andra kallblodiga psykopater.

Iaf.. På söndan bodde vi i soffan, kollade på massa film och gottade oss. Mamma hämtade mig på kvällen o så övningskörde vi runtruntrunti stan tills vi nästan spydde. nästan. Igår, måndags, så hjälpte jag mamma och pappa med huset. Vi målar om, blir jättefint.

Och idag har jag, lojsan, mamma och mormor åkt till Hem & Hobby i Hjo. Finns mycket fint där (: O så är det billigt! Fyndade lite söta småsaker tex muffinsskålar som finns/fanns på Iems för 25:-/st. Tror att dom kostar 60:- på Iems. Färdigsydda längder till draperi, muffinsplåster och vintagekort.. Plus två tavlor till anton!




Jepp. Imorn skajag pilla med mosters hemsida.. Och sen ska jag till anton..hiih.. o så börjar jag jobba snart. bajs.. aja, nu börjar sopranos! hejrå!

 


Fredag.

Fyndade fina grejer på ullared. Orkar dock inte fota allt och lägga upp..hääh.. Men köpte allt det här:

- En skinnjacka, typ knuttemodell (som killarna i Ramones har) fast lite tjejigare
- Tonvis med underkläder & strumpor
- En lite större handväska
- Tröjor till jobbet
- Lite olika tshirts o grejs
- Koftor
- Plastorkidée som jag ska ha till håret. Dom jag har nu börjar sjunga på sista refrängen..
- Hårfärg
- Hårinpackning
- Nagelklippare
- Nagellack
- Och massa andra tråkiga hygiengrejer o sånt som är bra att ha.. ^^

Iaf så kom jag typ precis hem från anton, bott hos honom sen onsdags.. Ikväll ska vi gå på bio o se Shrek. Sen åker vi nog hem hit. Imorn hoppas jag på att vi (familjen) åker till Hot Rod Reunion, bilträff i strängnäs. Har kommit på att jag inte varit på nåt bilrelaterat det här året. Skittråkigt. Aja, nu tänkte jag städa mitt rum för det ser för jävligt ut.. Hejraaah!

Feelin' Hot Hot Hot.

Okej, så här bor vii! ^__^

 

 



Idag har det varit cpvarmt så det var skönt att vara på stranden. Fast jag badade inte, gillar inte havet.. Gick hem tidigare och duschade ist ^^. Sen har vi åkt runt o kollat Falkenberg och Skrea strand. Galet mycket mer folk där än vad det är här. Rättså lugnt ställe. Förutom att det bor två kaniner i rummet under. De hade sex när vi kom hit igår, på kvällen när vi kom tillbaka från kvällsmaten, senare på natten precis när vi skulle sova, tydligen mitt i natten också (mamma kunde inte sova gör att de höll på), o de väckte oss idag på morgonen. Liiite jobbigt faktiskt.. Och hon stönar fult.


Iaf, lite bilder från stranden!



Imorn ska vi städa och ta vårt pick o pack och åka till ullared ^____________^

Nu ska vi jäsa o kolla på sopranos. Fastnat för serien, vet inte riktigt hur jag ska orka kolla sen när jag börjar jobba igen. Visas ett avsnitt varje kväll vid elva. Hmm.. watchxonline funkar ju annars! Bra sida btw! Även om det låter som en porrsida.. vilket det inte är! Aja, häiraaaah!


Semestertripp.

Nu är jag och familjen på västkusten, Ugglarp för att vara exakt. Vi har hyrt en jättefin svit i ett hus. Typ som ett lite lyxigare vandrarhem. Tänkte ta lite mer bilder på huset imorn.. Idag har vi mest åkt bil och installerat oss. Jag var duktigt och körde nästan hela vägen hit. Inte illa va? ^^ När vi kom hit, typ tolv-ett, så åkte vi runt och kollade lite.. Hittade ett jättefint galleri med jabu chicstil på tavlorna, väldigt mysig miljö också. Ja och sen vet jag inte riktigt vad vi gjort. Slappat och kollat runt. Vi var här förra året så känner till området lite men alltid kul att kolla runt. Imorn ska vi bada och sola, antagligen kommer jag att bränna mig. Sen ska vi äta och ha det gott, pratas om att vi ska till nåt museum också. På kvällen blir det mest troligt klipporna i solnedgången.

Lite bilder från dagen..:




Nu ska vi bädda lite och kolla på sopranos.. Hörs imorn!


© på alla bilder.


Pysselpissel.

Mitt rum har fått en mysig liten makeover.. Garderoberna har blivit av med den gulgrönatapeten och blivit svartbruna ist, vilket gjorde jättemycket! Rummet är mycket mer enhetligt nu.. Dessutom  har jag fixat om min lilla byrå, som jag köpte i vintras på en second hand i stan. Inte haft något bra att ha på den innan men förra veckan köpte jag en superfin och rejäl vas på Q outlet i bankeryd. Och med den lila ljuslyktan från Indiska plus andra godsaker så blev det riktigt riktigt fint :> Se själva!





Bilden på mig och anton gjorde sig väldans bra i guld ^__^ Hittade ramen hos mormor, hon och morfar hade ett glasmästeri som nu är nedlagt men det finns helt sjukt mycket fina ramar och grejer kvar. Så jag länsade där en gång..hih.. Kanske jag har sagt? hm.. aja, nu sa jag det igen! Så om ni vill att ett foto ska bli extra lyxigt så kan ni ju slänga i det i en guldram, och det lilla extra får du om du har svart (eller annan färg) kartong bakom fotot så att det blir som en extra ram innan den riktiga ramen. Capisce? 

Och glasburken med lock är jag kär i, just nu är det rosenblad från rosen jag fick av anton på vår 2årsdag..hih..




Det gula var fint i början men nu känns det bättre med det mörka och typ guld o lite mer orientalsikt. Fast jag tycker att det gifter sig rättså bra med de 50tals möbler jag har.. Men nästa projekt är att hitta ett bra tyg till draperiet in till tvättstugan. Helst i samma lila som vasen och ljuslyktan på byrån. En tripp till "Hem & Hobby"
i Hjo skulle inte sitta fel.


Ne, nu ska jag kurera min solbränna. Varit på stranden hela dan och ja.. häh.. jag är ju liiite känslig mot sol även om jag inte vill inse det. Så nu är baksidan av benen helt rödstekta. Yey för mig ^__^

Puss på er!


Torsdagsshopping.

Från och med nu får jag inte shoppa mer! Eller iaf inte mer denna veckan ^___^ Skulle egetnligen bara ha ett par skor men ja..häh.. Ni vet hur det är! Och kaisa hittade typ inget och det var egentligen hon som skulle ha..hah.. Tyspiskt.. Men det här köpte jag iaf..:



En till kudde från Indiska, nagellack från Kicks, smycken från Gina, skor från Scorett och klänning från JC.
Finta va? ^^


Väldigt Spontant.

Det blev inget sol och bad i tisdags. Vi åkte ist på en spontanresa till Ellen i Mjölby.. Jättemysigt! Vi gjorde en skiitgod pastasallad, måste vara den godaste jag nånsin ätit. Liksom grillad kyckling, soltorkade tomater, feta ost, ruccolasallad, babyspenat, nån annan konstig men god sallad, körsbärstomater, gurka, röd och orange paprika, avokado och självklart pasta. o så tsatsiki till det! mhmhmhmhmh, såå hiiimla gott! Så det blev ännu en lyckad kväll. Semestern har börjat riktigt bra ^__^


Frosseri med Kaisa & Tilda.

Igårkväll åkte jag och kaisa till tilda. Väldans mysigt. Ungefär kvart i tio kom vi på att vi var väääldigt sugna på diverse mumsigheter. Konsum stänger tio och tilda bor typ tio minuter utanför habo. Men vi hann! och gottigott blev det ^___^ Brieost och kex, marängswisch/swiss/, godis o mumsiiiiiii.. och skitsamma att bilderna är lite dåliga.


 




Nu ska jag äta frukost och sen ska vi flickor sola o bada.. Fast just nu är det lite för molnigt ._. Men det blir nog bättre! Hoppas jag..

 


Måndagsshopping.

Egentligen så skulle jag bara köpa en ny bikiniöverdel och typ nagellack o sen åka hem.. Men så blidde det inte riktigt. häh ^__^




Jag hittade iaf det viktigaste, bikinin. o så liite till.. ^__^ Vi kan skylla lite på lojsan. Under tiden jag väntade på att hon skulle komma till stan så gick jag in på Indiska. Massvis med fina saker som var på rea. bla kuddarna och ljuslyktan (som var två men den ena gick sönder ._.) Och så gjorde det inget att jag hittade sex par trosor på Lindex. Jättefina! Speciellt dom med körsbär ^__^ och den röda klänningen måste jag bara haaa. Fast i blått men den fanns inte i 38 så jag måste hitta den på internet. Har för mig att jag sett nåt liknande. Nån som vet? Säg till isf ^__^

 


Grillningen.

Lite bilder från i söndags.. Det var jättemysigt, även om det var lite kallt och rökigt. Korven var god och anton var så stolt och söt över sin egengjora eld + grill. Och frida kom, wihii ^__^ Sen brände sig en tjej (tjejgäng lite längre bort) på foten, antagligen på en grill.. Hon spranghaltade ner till vattnet och skrek ''HÄÄÄLVÄTÄÄÄÄHH'' och lät sjukt plågad. Henne dumkompisar hjälpte henne inte utan tog kort på henne ist. Så elakt.. Stackarn..

Aja vi hade skoj!



Flaggor och Fjärilar.

Gårdagskvällen slutade riktigt bra.. Jag och lollo gick ju till Linda efter badet. Vi satt på hennes lilla ballkong och tog fram vattenpipan och blandade iskalla drinkar, så vi göttade oss redigt ordentligt. Sen kom partysuget smygande och efter lite övervägande hamnade vi på vätterstranden där vi träffade lollos ''punkkompisar''. Träffade peter, från gymnasiet, och vi bestämde oss för att lämna de små och gå till bongo. O så blidde det! Köpte p2 ^__^ och så pratade vi med anton tills en av vakterna sa till oss att inte störa honom mer ._. Så vi hängde lite läpp och tröstade oss med hamburgare..hihii.. Sen mötte jag upp lollo och linda på mcdonalds och sen åkte vi hem.. Väldigt skön kväll, det var liksom fortfarande varmt vid ett. Sommaren är fin ^__^


Idag har jag bränt mig lite till, badat med famlijen på ''vår'' pyttelilla strand. Fast benen är nästan liiite bruna.. Snart. Inte lika likbleka längre iaf! Och snart ska jag in till stan för att träffa anton och hans kompisar. Vi ska nog grilla på vätterstranden. Förhoppningsvis så kommer frida förbi..!





En liten fjäril som jag & lollo jagade på stranden.. Till slut satte den sig!



För att det är fjärde juli idag!

Bilden blev väldigt lång, enda beskärningen som var snygg.
 Så ni får scrolla och titta i omgångar ^__^

© som alltid!

 


Första Doppet I Vättern.

Kom precis hem från stranden. Som vanligt så har jag bränt mig, wiho! Men det får det vara värt ^^ Det var iaf väldigt kallt i vattnet men jag och lojsan doppade oss ordentligt minst tre gånger. T.o.m linda, badkrukan, hoppade i och svalkade sig. Det ni! NU har vi duschat och fixat oss lite, ska gå till linda och mysa lite. Vattenpipa ^__^  Hejrah!


Från vänster: Lojsan, Linda, Inger och Klara. Två sistnämnda är grannarna..

Semester.

Äntliiiigen är jag långledig! Efter hårt slit sen november så  tycker jag att jag är lite värd att slöa och inte göra ett dyft. Den enda inplanerade grejen jag hade var hultsfred, men bajs på konkursrumporna! argh. Mitt språk är väldigt moget, jag vet. Men jag är så trött så jag orkar inte riktigt tänka ^^ Iaf så har den senaste veckan varit rättså stressig, eller det har rättare sagt varit mycket som ska vara klart nästa vecka då typ ingen jobbar. Så vi har fått jobba undan det denna veckan. Fast det är kul när man har nåt att göra så det gjorde inte jättemycket. Lite tragiskt att jag nästan saknar jobbet.. Men vi har så förbannat kul, eller jag och Therese iaf ^__^ Vi gjorde en skylt till oss själva för nån vecka sen, vet inte om jag sagt det. Tror inte det..häh..



Så himla fin ^__^ Sen sjunger vi "Big Booty Bitches" för fulla muggar och dansar otroligt sexigt. Sök på youtube så får ni höra originallåten.

Äeh, nu ska jag äta grillat och sen hämta lojsan på stationen. Imorn blir det nog stranden!

Tjatjaaa!

RSS 2.0