Kitty, Daisy & Lewis.

Jag är så uttråkad och trött. Väldigt jobbig kombination, vill hitta på nåt men är helt slut. Blev iaf lite uppåt när jag såg att jag hade fått 3 nya kommentarer! ihih! Jag är nöjd med det lilla ^__^ Dessutom har besökarstatistiken klättrat uppåt det senaste så jag undrar vilka ni är som sitter där hemma o lusläser..? Säg hej så är ni snälla och söta (:

Bjuder på ett litet musiktips innan jag ger mig av på fantastiska äventyr (duscha och raka benen, vilken vardagslyx!)

Min finaste Tesa tipsade om de här goingarna i somras. Så låt mig presentera: KITTY, DAISY & LEWIS! Tadaaah!

 

 

 

 

 

Enjoy!


12 Needle Injection.

Spånar på pinuptattueringen.. Gillar som sagt den här:

och den skulle sitta ungefär här:


Orkade inte klippa ut noterna men de ska också gaddas dit om det blir just den här bruttan. Verkar det som en vettig placering? I mitt huvud skulle det bli assnyggt ^__^ Fast beslutsångesten skriker nånstans där inne också.. Vågar jag göra en sån här stor tatuering som nästan alltid kommer att synas? Med mina andra tre så har det inte varit något snack om saken, pang på bara. Vet inte varför det tar emot lite mer den här gången.

Ett kollage på de tre jag har nu. Körsbären gjorde jag våren 2008, Bite Me hösten 2010 och diamanterna i våras.

 

Den lilla beslutsångeströsten försvann lite nu när jag kollat på de här bilderna. Man blir lite lyckligare för varje tatuering ^__^


En Salig Blandning.

Om jag fick bestämma hur mitt drömhus skulle se ut så skulle det bli en korsning av allt det här:

 

Bilder från google och en del bloggar som jag inte minns namnen på /:


Tjockistissen.

Ove blir mer och mer manlig för var dag som går. En rejäl och pampig hankatt kommer han bli en vacker dag!

Tjockisen skulle prompt ligga här i eftermiddags när jag surfade.





Men han är fortfarande finaste tissen i stada <:

Lägenhetsmys.

Längesen ni hälsade på hemma hos mig så här kommer lite bilder!


Sis.

Habotrenden fortsätter.. Idag har jag och syster varit på Hem & Hobby i Hjo. Hittade mycket fina saker till lägenheten, visar bilder imorn när jag kommer hem! För just nu är jag fortfarande i Habo och ska sova över, föräldrarna är bortresta över helgen så stackars lojsan o katterna är ensamma hemma. Så då ska stora, modiga Sandra vara överhuvud för ett dygn ^^ Nu blir det tvmys med panpizza, morötter och dipp, nonmonmmonm!
Hörs imorn, pöss!

Mossboll.

Denna lilla kreation står nu utanför våran dörr! Mossan slet jag från skogen, äpplena plockade jag hemma i Habo, taggtråden hittade jag utanför Emils garage och krukan har stått vid dörren sen Emil flyttade in. Smidigt när sakerna bara finns där ^^

 

Har haft en bra dag idag, till skillnad från igår.. Efter jobbet har jag pysslat i lägenheten, satt upp ramar med kort från sommaren o bytt ut och förnyat i mina små hörnor. O så har jag ju mixat ihop mossbollen. Blev riktigt bra, men ska nog hitta nån slags lämplig ljuslykta att antingen ha i bollen eller bredvid. Får se vad det blir (:

Nu vankas det film och soffmys, konstigt nog så saknar jag Emil om dagarna även om vi är i samma byggnad, så kvällen är alltid efterlängtad. Hoppas ni har det lika mysigt, pöss!


Skogspromenad.

Om Google translate fungerar som det ska så betyder beatitudo lycka,
och det är precis vad jag känner idag. En euforisk lycka. Varför vet jag
inte men det kvittar för den här känslan är underbar!


Höst.

 

Nytt i min höstgarderob. Jackan är från vila och är så himla mysig! Ser kanske inte så fin ut på bilden men jag fastnade för den direkt i affären. Mjuk och rymlig, luvan är jättestor o fluffig. Man kan nästan försvinna i den ^__^ Skorna köpte jag förra veckan på skopunkten. De med kilklack ska få svarta snören istället för de fula som är på nu, de andra är supersköna och snyggt matta. ihi!

 

Det kanske inte skriker 40-tal eller retro över de här plaggen men nu under det kalla halvåret får man liksom ge efter sin stil för att ge plats åt det praktiska. Har gått i svinkalla converse och korta collegejackor i alltför många vintrar nu. Och det är absolut inte värt det! Har jag blivit vuxen mån tro?

Men tillbaka till tanken om stil och vinterväder.. Varför ska det vara så svårt att hitta stilenliga vinterjackor? Höst- och vårjackor är egentligen inga problem. Min nya jacka kan, iaf i mitt huvud, luta lite åt gamla tider om man matchar rätt. Skorna skulle kunna vara 40-talets armékängor om man har lite fantasi och kisar med ögonen. Eller? ^^ Men när graderna börjar krypa neråt -10 och snö och snålblåst kryper in överallt är det minsann inte lika lätt att hitta en snygg och praktisk jacka som håller en varm. Förra vintern, som var lång, kall och svinkall, köpte jag mig en riktigt varm vinterkappa på stadium för att rädda min frusna lilla kropp. Inte särskilt snygg eller i min stil och smak överhuvudtaget. Men vad gör man om det inte finns några andra alternativ? Eller är det bara här i lilla Jönköping som det inte finns vettiga vinterjackor? Fast jag har medhåll från P3s Morgonpass-Hanna, bra skit btw, som diskuterade det här i vintras och om jag fattat rätt så bor hon i storastora Stockholm. Så om alla vettiga designers kunde fixa ihop en snygg vinterkollektion (till en överkomlig peng) med jackor i 40tals anda så vore det prima!  Tack!

 

 


Deep Rhythm Captivates Me.

Snubblade in på balboa/swing/lindy hop på youtube. Är jättesugen på att ta en danskurs!


Tyggalen.

Habo Secondhand har fått in ett parti nya tyger från en nedlagd affär. Skulle kunna köpa alltihop! Men fick nöja mig med dessa små skatter. Tre nya kjolar ska det bli (:

 


Min Nya Lördagstrend.

Tredje lördagen i rad har jag hamnat hemma hos mamma. Mysig liten trend jag har skapat! Idag gick vi en sväng i soliga Habo och tittade in i det gamla spinneriet som har förvandlats till en liten miniminigalleria. Där finns en liten blomsteraffär med bara fina och söta saker, dumt att jag har lite kort om pengar annars hade jag köpt nya blommor till hela lägenheten! Vidare in i den gamla träbyggnaden finns ett litet kafé, Vintage Coffe. Som är precis som det låter, vintage och fika. Många fina saker där också! Kerstins Keramik, som är en lokal allkonstnär, har försäljning i ett av hörnen. Föll direkt för serien av koppar, fat, skålar, muggar och kakfat i vitt med små ruffiga rosor. Det är bara synd att jag inte fotade hela konkarongen (alltså hela huset och allt det roliga däri). En riktig liten guldgruva som jag måste åka till igen. Kanske nästa helg? ^__^

Lyckades iaf fånga en fjäril på bild. Älskar min nya kamera!


Till Samlingen.

Tio söta koppar som flyttade in i min lilla samling i torsdags (:


Bellagio.


Vilken Soppa.

Idag har jag kokat ihop en rejäl soppa. Krämig och mysigt varm, passar bra idag när det är lite kyligt och höstigt. Kan ju säga hur jag gjorde om någon blev sugen (: Receptet höftade jag ihop, det är inte så knössligt.

Jag gjorde en rejäl sats i en typ 6 liters gryta så alltså är det mått och mängd därefter.

- Fräs 2 gula lökar tillsammans med 300g strimlad bacon i grytan du ska koka soppan i.

- Häl sedan i ca 1,5 - 2l mjölk och 5dl matlagningsgrädde.

- Skiva ca 7 medelstora potatisar och 3-4 morötter och släng i grytan. Jag gillar när det är mycket mat i soppor så därför klämde jag i ordentligt.

- Smaksätt med grönsaksbuljongtärningar och persilja efter tycke och smak. Själv hade jag i 2 tärningar och ca 4msk persilja.

- Låt allt koka i ca 20min. Mjölk är djävulskt lurigt att koka så ha ett vakande öga så att det inte kokar över eller bränns vid.

Servera hela soppkalaset med ett gott bröd, kan tipsa om "Gerdas Lantbröd" från Skogaholm ^^

Så nu vet ni vad ni ska laga för mumsigt imorn!


 


Brown Skirt Boogie Woogie.

Dopet var jättefint och lille Noa var glad under hela cermonin och skötte sig ypperligt hela dan. Gladare bebis får man leta efter! Tyvärr glömde jag kameran i all hast när vi skulle iväg. Klurade ut hur man syr knapphål, himla fiffig grej på min symaskin, men när jag var färdig för att sy ditt knapparna så kom jag på att jag inte äger en enda vanlig synål! Så det blev en paniktripp till ekohallen där jag hittade ett litet sykit. När vi kom hem hade jag ungefär en timme på mig att sy knapparna, fixa håret och sminket. Liiiite stressigt men jag hann! Så här blev iaf kjolen, riktigt skön och det ska bli många fler färgvarianter av den här modellen <:

 

Koftan och linnet är från H&M, strumpbyxorna är från Åhléns och skorna är från Monki

 

Inga snygga bilder på håret men så här lyckades jag iaf knåpa ihop det. Bilderna
är tagna för en liten stund sen så frisyren har hållt sig lika fin hela dan! Wella hår-
spray och bed head-wax är skiten tydligen ^^ Måste bara bli bättre på att dölja
hårspännena i rullen. Svårt när man inte riktigt ser, men övar man så borde det bli
bra nån gång (:

 


Blodad Tand.

Blev precis färdig med kjolen jag pillat med idag. Är förvånad över hur bra den blev, inte illa för första gången på egen hand. Är redan sugen på att sy mer, en likadan svart kjol hade inte varit fel! Och så skulle det inte vara fel att kunna sy dragkedjor. Den här kjolen är lite krånglig att ta av och på med varken dragkedja eller knappar. Men det går om man är försiktig, häh. Iaf så får ni se det färdiga resultatet i morgon när hela outfitten och håret är fixat. :) Ska på dop så då gäller det att vara fin!

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen fixa dopkortet, natti!

Nikon D3100.

Är supernöjd med mitt kameraköp! Bara det slutar pissregna så ska jag ta med den ut på äventyr, ihi. Ovetissen fick vara fotooffer idag, han är inte särskilt fotogenisk. Ser oftast ganska korkad ut eller som här, lite sur. Fast macron på nikonen är helt klart bra. Läskigt bra.

husfronten väntar vi på att vi ska vinna budgivningen på ett hus i Forserum. Håll tummarna så att vi får husskrället! Här är huset.

bilfronten händer det mycket. Camaron är så gott som såld, jag kanske har en Pontiac på G och Emil spanar efter nåt rostigt att sätta tänderna i.

jobbfronten är det segare. Idag har jag sniglat fram hela dan och det mesta har gått sinnesjukt segt eller gått fel. Men man har såna dagar. Onsdan verkar vara den nya djävulstisdan.

Nu tänke jag slänga mig i soffan och slötitta på Bonde söker fru. hähä.

PUSSSS!

En Ganska Vanlig Torsdag.



Var på Erikshjälpen i eftermiddag och fiskade hem den här lilla skönheten för en femtilapp. Tummenn upp! (:

Annat bra är att Emil hittade värsta kamerakittet på Dustin. Nikon D3100 med två objektiv, minneskort och väska. 5700:- för hela kalaset och kalaset är på väg hem till mig! iihihhi!

O så beställde jag precis hem lite symönster från fagert.se, får se om jag kan sy kläder ^^ Nu tänkte jag iaf ta tag i myskuddarna i soffan. Slängde de gamla överdragen för två veckor sen men inte orkat sy några nya, hähä.

Hej så länge!



ps. man dör inte om man skriver en liten kommentar, jag uppdaterar ju som en galning. Feedback för sjutton! ds.

RSS 2.0