Fynd.

 

Nu måste jag bara hitta tillfällen att använda allt x) Hade det gråa på mig igår iaf, rosetten är så fiin!

Tittar ni noga så ser ni korgen med min sprillans nya plattång och matchande hårfön! Mycket pengar har spenderats denna veckan. puh.

 

Kameran köpte jag på mellandagsrean, wiho! Fast inte lärt mig den riktigt än. Men köpte den så att jag kan ta grymma kort i Las Vegas. Kanske glömt att säga det? häähäh. Jag och Emil drar dit de två sista veckorna i arpil. Wiho!

 

PÖSS!


Lägenheten.

Enjoy!


Toan är inte så mycket att se men när vi har förvandlat den till ett Tikiparadis då ska ni få se! hih!

Uppdatering.

Nu när det hänt mycket i mitt lilla liv så borde jag faktiskt blogga om det, eller hur? Och jag har varit duktig och fotat massor som jag tänkte lägga upp men kamerasladden är i habo och nu är jag i lekeryd. bajs.

Men iaf så är väl den största nyheten att jag och emil har flyttat ihop..hihih. Så nu bor jag här i hans fina lägenhet. Det känns helt underbart o det är så skönt att slippa att bo i en väska. Nu har jag ju allt här och behöver inte åka hem på veckorna för att hämta nya kläder ^^ Så förra lördan tog jag mitt pick o pack o stack. Det var egentligen tänkt att jag bara skulle ta hit kläderna men när jag började rota i garderoberna så kändes det lika bra att ta alltihop på en gång. Tur det.hihi. Så på söndan packade vi upp och grejade, mina saker passa väldigt bra här. Tycker jag iaf. häh. Ni får se sen när bilderna kommer, ska hem imorn och hämta saker som jag glömde.
Dessutom så ska vi ta hit PVn!

Pappa är färdig med svets i grejs så nu ska jag och emil ta över och greja med lack o allt det däringa finliret. Litet störra problem är motorn som måste bytas helt nu. Innan var bara förgasaren kass men nu har det läckt in vatten i hela motorn så den har satt sig och vägrar att starta. Men tur att pappa har kontakter så vi har köpt en ny fin B16. Det som fattas nu är däck med vita sidor ( behövs egentligen inte men det är fin o så blir det lite mer custom), en helsoffa från typ opel 63a o så ska jag sy överdrag till sätena i min fina mexicofilt. Sen är den nästan färdig, tror jag ^__^ 

Lite om vad vi gjort idag.. Jag gick upp i vetig tid och tpg bilen ner till stan o fixade tattueringen. Äntligen! Tror att det blev bra, ska inte pilla på den som jag gjorde sist. ähäh.. Sen råkade jag bara gå till stan lite o hittade lite mer kläder. häh. Var o shoppade med Lojsan i onsdags och jag hittade ganska mycket. Fotade allt det också men ja, bajssladd. Sen var vi i tranås på förmiddan förra lördan o fyndande Monki, Weekday o Cheap Mondaykläder. Massa snyggt och galet billigt. Köpte ett par byxor, två kjolar, två par skor, två linnen, tre armband, två handväskor och solglasögon. Gissa vad hela kalaset gick på? Så lite som 280spänn! Katschinnng! Bra att Tesa tipsade (: Circus Sale heter det o dom åker runt som en cirkus o säljer kläderna extremt billigt. Asbra!

Nu svävade jag iväg igen. Det som har varit absolut mysigast idag är att jag o emil har tittat på den två veckor gamla lille stalltissetatten hos emils föräldrar. Så gudomligt söt o så fluffig och såååå förbannat SÖT! Ville ta med den hem på en gång. Just nu heter den Ove vilket jag tycker passar bra. Eller?

Helt kär i tissestackarn. Dåliga bilder men han är iaf lite gråbrunrandig och med en
vit fluffig mage och vita små tassar. Kan inte bli mycket sötare än så.


Ja, det var väl det jag ville säga. Jäkla skitsladd, hade blivit bättre inlägg om jag hade bilderna. Aja förhoppningsvis så orkar jag fixa alla bilder imorn så får ni se hur jag bor nu <: Nu ska jag nog vara så nördig o spela sims för emil är i garaget o hjälper sin kompis med hans bil. Fast först ska jag ringa till mami.

PUSS!

RSS 2.0