Girls Night Out.

Hade så sjukt kul igårkväll!  Dansade som jag aldrig gjort förr. Typ tre timmar i streck, haha. Galet roligt. Hoppas det blir fler såna här kvällar (: Har ju bara systemkameran nu för tiden och den har festförbud så det blev inga bilder. Men jag har iaf bilder på hur jag såg ut. Pennkjolen är en trogen tjänare som alltid funkar om man inte vet vad man ska ha på sig, köp en sån om ni inte redan har en ^^ Linnet köpte jag på Viva Las Vegas. Tyvärr var det lite dålig kvalité så det har krympt  på längden. Bajs. Men funkar prima till höga jeans och pennkjolen såklart (: Och jag är glad att jag valde conversen istället för iron fistklackarna. De hade blivit helt söndertrampade! Och jag hade inte alls pallat att dansa hela kvällen.

 

 

Håret höll jag ganska enkelt. Fluffig lugg med en liten knorr, hårkammar och en vanlig svans. En kombo av det jag visade igår kan man säga. Fick ingen bra bild framifrån men ni förstår nog ändå. Fast under de hetaste stunderna på dansgolvet lossnade hårkammarna. Inge bra. Note to myself: Inga komplicerade frisyrer när man ska dansa rumpan av sig.

Idag mår jag lite sådär, drack egentligen inte så mycket men drack lite av allt möjligt istället. Vin, cider, rom, sprit och öl. Om man ska dricka så ska man nog hålla sig till en sort. Hähä. Jaja, så är det.

Bakisdag <3 Hajsvajs!


En Himlans Massa Hår.

Lite halvdan uppdatering denna veckan men jag har en bra anledning. Jobb, jobb, jobb o jobb. Sjukt mycket att göra just nu. Så mycket att vi på folien jobbade över igår, en fredagkväll! Eller vi har ju iofs jobbat över hela veckan så en dag hit eller dit kvittar. Men man är rejält sliten idag. Fifan. Så idag händer det inte mycket, myst med emil på förmiddan och pysslat lite med håret. Bilder ser ni nedan. Testade mest så jag har inga produkter i så det är lite flygigt, men asch! Blivit en himla massa prat om hår på senaste..



 

Allt är jättelångt och jobbigt. Klippning, ja tack!

 

 

Men med lite tuppering och den här underbara borsten så kan det bli ganska fint (:
Använder den för att släta ut det tupperade utan att borsta bort själva fluffet. Köp en sån, flickor!

 

 

Enkel hästsvans med en fluffig lugg. Blomman köpte jag i Las Vegas.

 

 

En annan variant med nedsläppt hår och hårkammar.
Har visat nåt liknande innan fast inte i denna hårfärgen ^^

 

Ni får leva med att jag är osminkad och att vitbalansen är lite kalas.

 

Nu ska jag steka rediga pannkakor och sen peppar jag inför kvällen! Jag, Jonna (Emils syrra) och en kompis till henne ska ut. Hihi. Längtat efter en tjejkväll så det ska bli skitkul!

Hajsvajs!

 


Lite Om Mycket.

Idag har jag och Emil impulsshoppat lite julgrejer. En rejäl julgransfot, en matta att ha under granen och en stor fin vit stjärna som ska hänga i glaspartiet i huset. hihi. Längtar så sjukt mycket! Och jag älskar verkligen julen, mysigaste högtiden om jag får tycka och tänka (: Längtar efter varm glögg med mjuka gosiga russin och knapriga mandlar. Fluffiga lussekatter, knäck, pepparkakor, julskinka, köttbullar, rödbetssallad, risgrynsgröt, janssons frestelse, ägghalvor (MH-HM!) och allt det andra gottiga som man svullar i sig. Kan det inte vara slutet av november istället för oktober!


Kanske ska skriva om en lite mer aktuell "högtid", halloween närmar sig och jag klurar på min utstyrsel. Roligt nog klurar Vintageprincess på samma, hih. Dessvärre för min del är att jag inte vet om det blir nån fest. Får väl höra mig för.

Just det, ni kanske är lite nyfikna på hur håret blev? Så här såg det ut innan, fast tänk 2 cm grå utväxt också. Verkar vara ganska nyfärgat på bilden.

Rödbrunt med ljusa slingor.

 

Och nu:

 

 

 

Kameran ger nog ingen rättvis bild för i verkligheten är det inte riktigt så ljusrött vid rötterna och inte så mörkt i resten av håret men färgen är nästan rätt. Halvmörkrött. Vilka skitbilder, haha. Ska fota lite mer seriöst nästa gång. Jag är iaf nöjd! Dessutom är det asgött att slippa det blonda, utäxten på dom var inte kul. Men nu slipper jag det! Syns liksom inte lika väl i det mörka, duh.  Och vad det gäller klippning, som ni ser att jag behöver, så har jag hört med min kompis Linda som är frisör. Hoppas hon reder ut det här med middy. Fast till o med min syster verkade förstå bilderna så det är nog inga problem.

En annan bra grej är att jag är väldans nöjd med mitt självfall på håret. Gör jag inget med det så blir det jättelockigt. Snurrar jag ihop det till en slarvig boll när det är fuktigt blir det vågigt som på den översta bilden. Så egentligen behöver jag ju inte lägga pappiljotter varje kväll ^^

 

Fina tankar även idag. Hajsvajs!

 


Hår.

Mitt hår är inte som det ska. Utväxt, dassig färg, förskräckligt långt, vilt men samtidigt väldigt väldigt lamt. Googlade runt igår om en tidsenlig 40-tals klippning. Hittade nåt om middy cutting diagram, skulle vilja veta vad det heter på svenska. Men om jag förstod rätt så tror jag att det är klippt i många lager. Tror jag.. Iaf så fick jag fram att ha en sån här klippning underlättar att lägga lockar o greja. Men läste nånstans att en ostylad klippning ser ut som typ en hockeyfrilla. Hemskt om det skulle bli så. Nån som vet mer om det här?

Ett av sökresultaten på "middy cutting diagram"



Idag är det iaf tänkt att jag ska hem till mamma som ska färga mig. Är trött på det bruna/röda, lite sugen på nåt ljusare men det är ju lite mer jobb med att bli ljus. Har heller ingen lust att slita på min stackars kaluffs. Min naturliga hårfärg verkar extremt grå så att låta det växa ut känns sådär. Plus att det kommer ta låååång lång tid att få hela min hårlängd i samma färg. Och utväxt är inte det vackraste en människa skådat så att låta det vara och bara vänta på att få tillbaka den naturliga färgen, mja jobbigt. Gah, hur ska en liten flicka göra?

Blir så inspirerad av bloggar som Kafferepet och Betty Lou got a new. Två fina flickor som lägger håret varje kväll o donar o har sig. Jag vill också!

Får väl ta mig till affärn o se vilken färg som tilltalar mig. Hejsvejs!

Tänk Om.

Ibland önskar jag att jag hade ett jobb där jag kunde klä upp mig till tänderna och fixa håret i timmar. Just nu är jag djävulskt trött på urtvättade linnen och stora pösiga jobbarbralls. Trött på att se ut som något en blöt katt har släpat hem. Tänk om man hade ett jobb där man kunde se ut så här dagarna i ända:

 

 

 

Kanske skulle börja jobba i butik.. Hade varit kul. Slippa plastspån, svetsrök, superlim, höga monotona ljud, limångor, moln av industrietanol, tunga rullar med folie, brutalt stora plåtar, tunga krångliga lyft i små trånga utrymmen och slippa torra händer, trötta ben, fötter, ögon och flikiga naglar. För så glamouröst har jag det nu. Suck, pust och stön. Om man ändå var en filmstjärna..

 

Idag har jag iaf jobbat lite på vardagsglamouren, shoppat lite nya kläder och gjort mig fin. Gör faktiskt mycket att sminka sig i vanlig ordning. Är jag någorlunda morgonpigg en vardag så slänger jag på lite mascara. Förstår inte att jag orkade greja och dona så mycket som jag gjorde under skoltiden? Antar att jag brydde mig mer då. På jobbet känns det som att det inte spelar nån roll. Konstigt nog lyckades jag få uppmärksamhet från Emil även om jag såg ut som "hej kom o hjälp mig". Hm.. En mogen slutsats: Antingen är emil knäpp eller så spelar allt sånt här ingen roll.

 

Fina lördagsfilosofier. Nu ska jag nog ta mig en drink för att få lite mer lördagskänsla. Hejsvejs!


Små Projekt.

Bra respons hörni! Gillart! Och ja, fåglarna blir nog lite väl mycket. Skit också. Den är faktiskt väldigt fin! Ett större mönster är nog att satsa på, som kära camilla säger (: Jag funderar på att bygga en liten skalenlig modell av huset. Låter kanske lite ambitiöst men jag gillar sånt! Tänkte att det kanske blir lättare att se vilka tapeter man vill ha o så. För det är svårt att föreställa sig hur det blir med bara en våd så att säga. Så en modell kanske det blir. Pillade med sånt i gymnasiet och det var verkligen hur kul som helst. Får se om jag tar tag i det där..

Igår fyndade vi iaf en skitsnygg 3-delad teakhylla á la 50-60-tal för ynka 700 spänn. Taget! Längtar verkligen ihjäl mig tills vi får flytta in! Mwah! Systrami tipsade dessutom om ett urgulligt laptopbord från ikea som jag blev lite sugen på. Man borde kunna göra nåt liknande med ett loppisfynd, tjäna några kronor. Inte för att ikea är särskilt dyrt men roligare om man gjort det själv ^__^ Så här ser det från ikea ut:

Det har perforerad skiva så att det inte ska bli så varmt för lilla datorn o så tror jag att man kan slänga ner den i lådan om man skulle vilja. Tror jag.. Nåt sånt skullte jag iaf bygga om jag hittar ett lämpligt skrivbord till en liten peng. Kul med små projekt att fundera på (:


Ikväll är jag sambolös, Emil knäcker extra på Elmia och då vet man aldrig när han kommer hem.. Funderar på att klistra in alla usakort i album. Lagom onsdagsgöra. Men jag befarar att de album jag köpt inte kommer att räcka. Framkallade typ 600 bilder. hähä..

 

Vi får väl se var det slutar! Ha det fint, pöss!



Tapetrek.

Bara huset som tar upp min hjärna för tillfället. Igår var vi o rekade tapeter (: Hittade jättefina! Den här skulle jag vilja ha i köket. Kanske syns dåligt, men den är ljuslila. Så söt!

 

Den här kanske det blir i en del av vardagsrummet:

 

 

Fast jag vet inte, väggen är typ 8m så det kanske bli lite väl många fåglar? Eller?

 

Funderingarna fortsätter..


Äntligen.

Igår skrev jag och emil köpekontrakt på ett av husen vi tittade på förra söndan. Helt sjukt! Äntligen har vi ett hus, ihi! Vi flyttar in senast 1 december. Längtar ihjäl mig! Imorn ska vi dit igen och kolla en gång till, tänkte ta lite bilder så ni får se hur det ser ut (:

Snart kommer Mamsen och Lojsan på lite fika, mysigt!
PÖSS!

Viva Las Vegas 23/4


Söndag.

Åh så roligt med så mycket kommentarer.. hihi! Men jag tycker det är lite knöligt att svara, eller finns det nåt smidigare sätt än att kommentera tillbaka på respektive blogg? Kanske det man har bloglovin till? Jag vet iiiingenting ^^ Men till er som missat diamanterna på tummarna så får ni en tjusig bild igen, på båda (; Händerna ser lite mongo ut men det var klurigt att ta kort så att båda skulle synas. Men det är iaf en på varje tumme. Fina som få! Men ajajajajajaj så ont det gjorde. Fifan. De gjordes i våras på Club tattoo i Las Vegas (:


 

Idag har det varit husvisningar hela dan. Ett hus i Lekeryd, ett mellan Lekeryd och Huskvarna och ett i Forserum. Forserumshuset är så fint! Var bara vi och ett till par på visningen så vi håller tummarna! Diamanttummarna ^__^


Och jag ska nog boka tid till pinuptattueringen, men vet inte om det är så smart att lägga pengar på det när man ska köpa hus.? hähä.

Snart kommer tesan och leo, filmmys och tacopaj. Hörs väl imorn! Pöss!

RSS 2.0