Köket.

Nu börjar det likna nåt! Lite väggar kvar att tapetsera och några fronter kvar att sprutmålas men i det stora hela så är köket nästan klart. Så himla skönt att slippa se det här..

 

och istället mötas av det här..

 

 

 

Lite kvar men ih så ljust och härligt! Emil skruvade precis dit alla handtagen och just nu grejar han med glasen till vitrinskåpen. Så himlas roligt! Räknade ut att hela kalaset har kostat ungefär 5000:- varav 3000:- gick till handtag, diskho och blandare. Lätt värt pengarna ^^,

 

Lite halvtaskig bild men ni ser ju hur underbart stor hon är! Dösmidigt när man ska diska stekpannor.

 

 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har vi återanvänt de gamla bänkskivorna och klätt dem med träimiterad folie. Billigt och bra! "Kakelskivan" har vi gjort på jobbet och är gjord av en glasklar akrylskiva med printat kakelmönster som ligger på baksidan av skivan. Väldans enkel att hålla ren (:

 

 

 

Finporslin i hyllan. Vardagsporslinet står i vitrinskåpen. Just nu känns de jättetrista och jag skulle så gärna vilja ha en hel uppsättning av Rörstrands Swedish Grace men det kostar att vara tipp topp. 12000:- för att vara exakt. Men så fint det hade varit!

 


Kommentarer
Postat av: Louise

Wow, vilken skillnad! Det blev verkligen jätte fint! :)

2012-03-16 @ 10:37:31
URL: http://louiisea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0